Image
© Moiassen

Wiskunde-uitdaging: Test je wiskundeniveau met de IQ-test van vandaag: 35 ÷ 5 x (4 + 9) = ?

Wiskundige puzzels worden gebruikt om uw wiskundig redeneer- en probleemoplossend vermogen te testen.

Degene die wij u hieronder aanbieden, vereist ook concentratie en logisch denken.

Met andere woorden, met deze wiskunde-uitdaging kunt u uw geest actief houden en uw stress- en vermoeidheidsniveau verminderen. Met andere woorden, doe deze IQ-test zonder druk en vergeet niet om plezier te hebben en jezelf uit te dagen.

Visuele test: “Wat is het antwoord op deze vergelijking: 35 ÷ 5 x (4 + 9) =? »

De hedendaagse hersenuitdaging bestaat uit een reeks bewerkingen die zonder rekenmachine moeten worden uitgevoerd. Het is dus normaal dat je het in het begin moeilijk vindt.

Maar met volharding en zorgvuldige analyse kun je het antwoord vinden. Houd er rekening mee dat het aangaan van deze uitdaging u in staat stelt uw mentale behendigheid te ontwikkelen. Je bent klaar ?

De onderstaande afbeelding biedt u een vergelijking met verschillende termen en bewerkingen die u kunt uitvoeren.

© Moiassen

Je hebt 20 seconden om dit wiskundeprobleem op te lossen. Om tot het juiste antwoord te komen, moet je op creatieve wijze gebruik maken van wiskundige basisprincipes.

Om uw analysesnelheid en wiskundige afleiding te meten, vergeet niet de timer te starten wanneer u begint.

Dat is jouw keuze ! Good luck !

IQ-test: het juiste antwoord

Hoe lang heb je erover gedaan om deze vergelijking op te lossen? De genieën kwamen binnen 15 seconden met het juiste antwoord. Hoe zit het met jouw geval?

LEES  Astrologie: De invloed van de maan op de Plejaden en transformaties in de liefde - Voorspellingen voor 20 januari 2024

U hoeft uw rekenmachine niet te pakken om uw antwoord te controleren. Hieronder onthullen we de oplossing voor deze wiskundige uitdaging.

De oplossing

35 ÷ 5 x (4 + 9) is gelijk aan 91.

Heb je het gevonden? Zo ja, gefeliciteerd! Dit betekent dat je goed bent in wiskunde, vooral in hoofdrekenen.

Heeft u een fout antwoord gegeven? Dit betekent dat je de volgorde van prioriteit van tekens in wiskundige berekeningen nog niet beheerst of bent vergeten.

Onthoud: we beginnen met berekeningen tussen haakjes, dan machten en exponenten, dan vermenigvuldigen en delen, en eindigen met optellen en aftrekken.

Dus hier begin je met het optellen van 4 + 9, dat tussen haakjes staat, voordat je de vermenigvuldiging en deling als volgt uitvoert: 35 ÷ 5 x (4 + 9) = 7 x 13 = 91.

© Moiassen

Als je je wiskundige vaardigheden nog verder wilt verbeteren, aarzel dan niet om onze site te bezoeken. Wij hebben hersentests voor u in petto die zowel leuk als stimulerend zijn.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Nieuws
  • Wiskunde-uitdaging: Test je wiskundeniveau met de IQ-test van vandaag: 35 ÷ 5 x (4 + 9) = ?