Image

Welke hor moet je deze zomer kiezen voor je ramen? Lidl biedt je een ruime keuze

Kies voor horren voor een goede nachtrust! Maar welke klamboe moet je kiezen voor je ramen? Lees verder.

De juiste raamhor kiezen bij Lidl

Als je kleine of middelgrote ramen hebt, kun je het beste een hor laten installeren. rolhor met verticale sluiting. Voor extra esthetiek en duurzaamheid bevat dit product een aluminium box om het horrengaas in op te bergen. Je kunt het onder de bovendorpel of het raamkozijn monteren. Dit type hor is geschikt voor veelvuldig gebruik.

Je kunt ook kiezen voor een klamboe met vast frame dat wordt geïnstalleerd in het buitenframe van het schrijnwerk. Eenmaal geïnstalleerd is het niet meer mogelijk om het horrengaas te manipuleren of op te tillen. Zorg er wel voor dat je het in de winter uit het raamkozijn haalt en zorg voor een plek om het op te bergen. De lage prijs van de klamboe met vast frame is ook het vermelden waard.

Er zijn ook klamboes ontworpen om aan dakramen te bevestigen. Deze modellen zijn bevestigd aan de muur in de kamer. in geborsteld aluminium het zicht naar buiten of de werking van het raam niet belemmeren. Dit type product is ideaal voor het beschermen van kamers op daken.

Kiezen tussen standaard en maatwerk

Een klamboe is goed, maar de juiste maat is nog beter! Je hebt twee keuzes: standaard of op maat.

Ten eerste is de klamboes met afmetingen zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen. Maar wees je ervan bewust dat je het materiaal waarschijnlijk zelf moet aanpassen om perfect op je raam te passen. Deze staan bekend als recut flyscreens.

LEES  Moederdag: vijf cadeausets voor minder dan €40 om je moeder te verrassen

Je kunt ook kiezen voor horren op maat. Maar denk goed na! Maatwerk betekent niet altijd hoge prijzen. Integendeel, je kunt jezelf goedkoper uitrusten en toch profiteren van kwaliteitsapparatuur.

Welke kleur moet je kiezen voor je hor?

Klamboe wordt over het algemeen in het wit verkocht en maakt de kamer niet donkerder. In plaats daarvan biedt het een minder wazig zicht op de buitenomgeving.

Als je voor zwart kiest, creëer je een scherm van buitenaf, maar lijkt het onzichtbaar van binnenuit.

Daartussenin zijn er ook antracietgrijze doeken. Het is de ideale oplossing voor een mooie helderheid en een prachtig uitzicht.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Goede plannen
  • Welke hor moet je deze zomer kiezen voor je ramen? Lidl biedt je een ruime keuze