Image
© Moiassen

Visueel spel: Test je gezichtsvermogen in slechts 15 seconden door de indringer te vinden

Gezichtsscherpte wordt meestal gemeten met optotypes. Dit zijn de letters en cijfers en bepaalde illustraties en tekeningen die je bij je opticien kunt zien.

Vandaag nodigen we je uit om je gezichtsvermogen te beoordelen aan de hand van tekeningen, maar niet zomaar tekeningen.

De visustest van vandaag meet je waarnemingsvermogen en gezichtsscherpte aan de hand van mandalatekeningen. Let wel, dit betekent niet dat de test gemakkelijk zal zijn.

Integendeel, je moet deze uitdaging serieus nemen en je hard concentreren om te slagen. Ben je er klaar voor?

Visuele test: “Welke van deze mandala’s is anders dan alle andere?

Zoals je weet, gaat de test van vandaag over het meten van je gezichtsscherpte aan de hand van deze mandala’s. Kijk goed naar de afbeelding hieronder. Kijk goed naar de afbeelding hieronder.

© Moiassen

Het bestaat uit precies 32 mandala’s. Op het eerste gezicht zie je waarschijnlijk dat ze allemaal identiek zijn. Maar als dat zo was, zou er geen uitdaging zijn.

In feite is een van de mandala’s anders dan de andere. Je hebt 15 seconden om deze vreemde eend in de bijt te vinden en te bewijzen dat je een goed observatievermogen en een uitstekend gezichtsvermogen hebt.

Je tijdslimiet begint nu! Veel succes!

Gezichtstest: Het juiste antwoord

Ben je klaar met de kijktest van vandaag? Hoe heb je het gedaan?

Ben je erin geslaagd om de mandala te identificeren die anders was dan alle andere binnen de toegestane tijd? Dan heb je net bewezen dat je een goed gezichtsvermogen hebt en een uitstekende waarnemer bent.

LEES  Belangrijke astrale gebeurtenis op 29 december 2023: Uitlijning van de Maan en de Lama's van de Bijenkorf die een impact hebben op deze astrologische tekens in de liefde

Maar als je aan het einde van de 15 seconden de indringende mandala nog steeds niet hebt gevonden, ben je helaas gezakt voor de test. Het exacte antwoord vind je hieronder.

© Moiassen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Nieuws
  • Visueel spel: Test je gezichtsvermogen in slechts 15 seconden door de indringer te vinden