Image

Tips om de batterij van je laptop langer te laten meegaan

Hoeveel van ons brengen het grootste deel van de tijd door met onze telefoon in de hand? Zou je zeggen veel? In werkelijkheid is het veel meer dan je je kunt voorstellen. De mobiele telefoon is zo geavanceerd geworden dat het een alleskunner is geworden: om berichten te versturen en te bellen, voor entertainment en werk, om te chatten op sociale netwerken, om te surfen op het web, enzovoort. Wat zijn de oplossingen om de batterijduur van mobiele telefoons te verlengen?? Hier zijn een paar eenvoudige maar effectieve tips.

1. Verlaag de helderheid van je apparaat

Met een nieuwe mobiele telefoon, of het nu een Android of iPhone is, kom je dit probleem zelden tegen. batterijprobleem. Bij deze modellen ontladen de batterijen zich normaal gesproken minder snel. Na verloop van tijd en door de vele updates die op het apparaat zijn geïnstalleerd, ontladen ze echter sneller. Elke update neemt niet alleen tijd in beslag op het geheugen van de laptop, maar vereist ook een vrij lange laadtijd. Dit heeft invloed op delevensduur van de batterij.

Om dit te verhelpen is er een weinig bekende optie om het oplaadniveau van de batterij te behouden. Hiervoor is een verborgen parameter nodig die de helderheid van je laptop kan minimaliserenwat ongetwijfeld een enorme energiebron is voor je telefoon. Op een iPhone moet je de witte stip activeren. Om dit te doen, ga je naar Instellingen. Van daaruit ga je naar het tabblad ‘Toegankelijkheid’ en vervolgens naar ‘Afkortingen’. Hier vind je de instelling ‘witte punt’. Je moet deze activeren en je zult het verschil kunnen zien wanneer je terugkeert naar het hoofdscherm van je telefoon.

LEES  Energie besparen: 10 tips om je elektriciteitsrekening te verlagen

2. Leer hoe je de batterij kunt sparen wanneer je je Android en iPhone gebruikt

Er zijn enkele eenvoudige, alledaagse reflexen die je kunnen helpen om de batterij van je mobiele telefoon te sparen.

Je kunt in het bijzonder instellen op “vliegtuigmodus” ’s nachts. Zo spaar je de batterij en word je niet gestoord terwijl je slaapt. Of als je het apparaat intensief gebruikt, denk er dan aan om de “spaarstand” of “superbatterijstand” te activeren.

Je moet je er ook van bewust zijn dat er mobiele applicaties zijn die je batterij leegmaken. Zorg er dus voor dat je al je applicaties op de achtergrond sluit. Niet-essentiële widgets verwijderen . Deactiveer ook de achtergrondmeldingenen geanimeerde schermen . Wat betreft de applicaties die je niet veel gebruikt, sluit ze en verwijder ze om ruimte te maken in je opslaggeheugen en de belasting van je batterij te verminderen.

Een andere gouden regel is om altijd delen en verbindingsinstellingen uit te schakelen wanneer je ze niet gebruikt. Dit geldt voor WiFi met hotspots en delen van verbindingen, NFC, Bluetooth en GPS.

3. Vergeet niet de batterij van je mobiele telefoon te beschermen door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen

Er is meer dan één manier omde mogelijkheden van je mobiele telefoon te optimaliseren naast het aanpassen van de parameters.

In het bijzonder moet u een goede oplader gebruiken. Dit betekent de originele oplader gebruiken of gebruik een compatibele hoes en USB-kabel. Met andere woorden, houd je aan de aanbevolen stroomsterkte en spanning voor je apparaat. Als algemene regel geldt geen te hoge spanning gebruikt om beschadiging van je batterij te voorkomen. Wat betreft de stroom, zelfs als je een lader met een hoog stroomverbruik hebt, is dit apparaat ontworpen om een lage stroom te leveren. Om uw batterij efficiënt op te laden, moet u het volgende doen de originele kabel gebruiken van uw apparaat.

LEES  Hoe kun je de hoeveelheid alcohol die je klanten krijgen nauwkeurig controleren?

Om de batterij van je telefoon te sparen, moet je ook de oplaadtijd respecteren aanbevolen door de fabrikant en overschrijd deze drempel niet. Voor zover mogelijk, de voorkeur geven aan stopcontactenin plaats van je apparaat op te laden op een laptop voor optimaal opladen, zelfs als je denkt dat je een laptop nodig hebt. energie besparen.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit: