Image

Ooni pizzaoven: eindelijk een echte promotie (laatste dag vandaag) op deze oven waar iedereen van droomt

De draagbare pizzaovens van het merk profiteren momenteel tot 30 mei van een spectaculaire korting van 20%. Als je geïnteresseerd bent in deze aanbieding, wacht dan niet te lang en bezoek de officiële website van Ooni, want dit soort kortingen op zulke kwaliteitsproducten zullen misschien niet lang meer beschikbaar zijn!

Ga voor een multifunctionele draagbare pizzaoven van Ooni!

Sinds de oprichting in 2012 is het merk Ooni een echte benchmark geworden. Het biedt betrouwbare, duurzame pizzaovens die in slechts 60 seconden bakken, dankzij extreme temperaturen van 500°C. Afhankelijk van je verwachtingen en budget biedt Ooni verschillende modellen die zeker in de smaak zullen vallen! Deze variëren in grootte, brandstoftype en opwarmtijd.

Klik hier om te profiteren van 20% korting, alleen vandaag

Deze pizzaovens van topklasse zijn momenteel erg in de mode en zijn in veel opzichten superieur aan traditionele ovens. Ze zijn snel en gemakkelijk te gebruiken en zorgen ervoor dat je veilig in je eigen tuin kunt genieten van een heerlijke, authentieke pizza.

De efficiëntie van deze ovens is niet beperkt tot het bereiden van heerlijke pizza’s. Ze zijn ook geschikt voor het bereiden van andere pizza’s. Ze kunnen ook elk gerecht bereiden waar je zin in hebt: groenten, vlees en zelfs desserts. Als je droomt van de Rolls-Royce onder de pizzaovens, ga dan meteen naar de officiële website van Ooni om te profiteren van deze promotie!

Geniet thuis van een hout- of gasgestookte pizza

De prijsklasse voor al deze Ooni pizzaovens loopt meestal van €299 tot €799. Om te profiteren van deze uitzonderlijke actie met 20% korting, moet je snel zijn. Deze beperkte korting is al onderweg en is alleen geldig tot 9 uur op 30 mei. Als je droomt van een topklasse pizzaoven in huis, dan is dit het moment om er een te kopen!

LEES  BON PLAN Manomano: Topklasse benzinegrasmaaiers voor minder dan 400e (zelfrijdend, muiching...)

Klik hier om te profiteren van 20% korting, alleen vandaag

Voor genieten van een gigantische pizzade volgende pizzaovens hebben een extra groot oppervlak, ideaal voor pizza’s van 40 cm:

  • Koda 16 gas pizzaoven ;
  • Karu 16 buiten combi-pizzaoven;
  • Pro 16 gecombineerde pizzaoven op hout en gas.

Afhankelijk van de smaak die je aan je pizzabereiding wilt geven, is het type brandstof ook iets om rekening mee te houden bij de aanschaf. Voor authentieke houtgestookte pizza’s zijn houtpelletovens zoals de Ooni Fyra 12 de beste keuze.

OOni pizzaoven

Als je daarentegen de voorkeur geeft aan dagelijks gebruiksgemak, is koken op gas een betere keuze. In dit geval zijn de “Karu” pizzaovens, die compatibel zijn met alle soorten brandstof, en de “Koda” serie bijzonder interessant.

Klik hier om te profiteren van 20% korting, alleen vandaag

Als je eindelijk wilt genieten van pizza’s die een Italiaans restaurant waardig zijn, aarzel dan niet om de officiële website van pizzaovenfabrikant Ooni te bezoeken om te profiteren van deze 20% korting!

Klik hier om te profiteren van 20% korting, alleen vandaag

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Goede plannen
  • Ooni pizzaoven: eindelijk een echte promotie (laatste dag vandaag) op deze oven waar iedereen van droomt