Image
© Moiassen

IQ-test: kun jij het onbekende getal vinden dat het vraagteken vervangt in minder dan 60 seconden?

Het is verre van eenvoudig op te lossen en bestaat uit het vervangen van het vraagteken door het juiste getal.

Deze IQ- en logicatest zal je denkvermogen op de proef stellen en je vaak trage hersenen een training geven.

Het scherpt je geest en bewijst je probleemoplossende vaardigheden. Als je je klaar voelt om jezelf te bewijzen, aarzel dan niet om de afbeelding van het mysterieuze getal hieronder te ontdekken.

Los de mysteriegetallenpuzzel op: kun jij het onbekende getal vinden in minder dan 60 seconden?

Het principe van deze boeiende uitdaging is eenvoudig. Je moet het exacte getal vinden dat het vraagteken vervangt in de getoonde afbeelding. Er zijn 3 getallenrasters met 4 vierkanten.

Op één daarvan staat een vraagteken in plaats van een getal. Het is jouw taak om dit onbekende getal in minder dan 60 seconden te ontcijferen.

© Moiassen

Zoeken om 12:14 uur is echter niet nodig. De oplossing van deze puzzel vind je tussen de andere getallen in de 3 roosters.

Je hoeft ze alleen maar te ontleden en hun gemeenschappelijke link te bepalen. Om dit te doen, moet u uw logisch verstand en uw intelligentie gebruiken.

Als je denkt dat je het in je hebt, nodigen we je uit om te beginnen met aftellen en naar de afbeelding van deze IQ-test te kijken.

Puzzels oplossen: een spel, maar ook een mentale oefening

Dit soort puzzels zijn niet alleen vermakelijke spellen, maar stimuleren ook je mentale vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Het stelt je ook in staat om aan je concentratie te werken en je mentale behendigheid te verfijnen.

LEES  Astrologische voorspelling voor 29 december 2023: Belangrijke metamorfose voor drie dierenriemtekens

Terwijl je de oplossing voor deze puzzels probeert te vinden, zijn verschillende delen van je hersenen tegelijkertijd aan het werk.

En onder de druk van een timer heb je geen andere keuze dan al je mentale hulpbronnen te mobiliseren om te slagen. Uiteindelijk stimuleren deze tests je om creatief en analytisch te denken.

Testoplossing: Dus wat is dit mysterienummer?

Heb je tijdens je 60 seconden nadenken het onbekende nummer kunnen vinden? Heb je het terugkerende patroon kunnen identificeren dat de drie rasters met elkaar verbindt? In werkelijkheid was het aantal te vinden 13.

Zo vindt u de oplossing:

7+7 = 14 /2 = 7 en de som van 3 en 4 = 7, dus we doen hetzelfde voor de andere roosters

9+7= 16/2= 7 en de som van 4 en 4 = 8

dus voor het laatste raster wordt dit: 13+9=22/2 = 11 en de som van 8 en 3 =11

© Moiassen

Om het te verkrijgen, moest je stap voor stap te werk gaan en het beeld in detail bekijken. Het is belangrijk om volhardend te zijn en je ogen open te houden om de subtiliteiten ervan te begrijpen, omdat dit soort puzzels vaak misleidend zijn. Dit is het doel ervan, omdat het uw redeneervermogen probeert uit te dagen.

Als je het antwoord binnen de tijdslimiet hebt gevonden, dan is dat goed gedaan! Anders had je het geluk dat je profiteerde van zowel een intellectuele stimulans als een moment van afleiding. Volgende keer zal het je lukken!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
  • Home
  • Nieuws
  • IQ-test: kun jij het onbekende getal vinden dat het vraagteken vervangt in minder dan 60 seconden?