Image

Hoe kun je de hoeveelheid alcohol die je klanten krijgen nauwkeurig controleren?

Een alcoholdispenser is een apparaat waarmee je alcoholische dranken kunt instellen en verstrekken aan klanten, met een zeer precieze dosering. Er zijn zelfs elektronische alcoholdispensers op de markt, die elektronisch een hoeveelheid drank afgeven met een minuscule precisie. Om de manuele of digitale versie te gebruiken, plaats je gewoon het glas onder de fles, die tegen een muur hangt. In de elektronische versie activeert de alcoholdispenser automatisch zijn doseersysteem op dat precieze moment.

Waarom zou ik een alcoholdispenser kopen?

Alcohol is een drank waar je heel voorzichtig mee om moet gaan. Het laatste wat je wilt is dat je klanten dronken worden door een te grote dosis af te geven, of dat je een tekort hebt door verkeerd afgemeten glazen. Het gebruik van een elektronische of handmatige alcoholdispenser is ook belangrijk, omdat je hiermee je cocktails effectiever kunt bereiden. Met behulp van dit apparaat kun je ook je voorraad en je financiën optimaliseren! Je kunt namelijk alleen de hoeveelheid alcohol gebruiken die je klanten willen drinken.

Om het juiste model voor jou te kiezen, vraag je best advies aan een professional zoals JDC SA, die gespecialiseerd is in de verkoop van alcoholautomaten voor de horeca. Hij of zij zal je begeleiden naar het model dat het beste past bij je behoeften en budget. Maak je geen zorgen, er is een ruim aanbod.

LEES  5 tips om geld te besparen in de supermarkt

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit: