Image

Geweldige aanbieding op de OneBlade lichaams- en gezichtstrimmer met 50% korting op Amazon

Wordt geleverd met alle accessoires, Philips’ vlaggenschip geniet momenteel van een indrukwekkende korting op Amazon tot 29 mei 2022. Wacht niet te lang, want dit soort aanbiedingen komt misschien niet snel meer terug!

Philips OneBlade voor gezicht, trimmen, stylen en scheren, 5 opzetkammen (model QP2630/30)

Even geduld a.u.b. We zoeken de prijs van dit product op andere sites

OneBlade-technologie: stylen, trimmen, scheren!

Philips QP2630/30 OneBlade-trimmer combineert alle functies die je nodig hebt om je haar te trimmen. gezichts- en lichaamsverzorging van een man. Dit hybride apparaat geeft je een glad scheerresultaat en een trimmer voor verschillende snijhoogtes. De OneBlade is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk te onderhouden. een perfect gelijkmatige baard. Het heeft 4 clip-on baardtrimmers voor een perfecte “drie dagen baard” effect. Hiermee kun je een baard laten groeien van 1, 2, 3 of 5 mm lang, afhankelijk van de stijl die je wilt.

Dankzij de 200 bewegingen per seconde, het OneBlade is ideaal voor het creëren van perfect schone baardranden. De tweezijdige bladen zorgen voor een gladdere scheerbeurt dan conventionele scheermesjes: de lijnen van je baard zijn perfect. Bovendien kun je dankzij de gladde coating en afgeronde randen zeker zijn van een comfortabele, irritatievrije scheerbeurt.

Het OneBlade biedt ook een blad dat geschikt is voor gevoelige gebieden. Het wordt geleverd met een opklikbaar beschermrooster.

Hallo/goedenavond allemaal, hopelijk gaat het goed met jullie? 😁
Vandaag is het scheren + huidverzorging (en god weet dat ik het nodig had) 🤣
☆ PHILIPS ONE BLADE @PhilipsFrance ❤
☆ Trio Huidverzorging door @deciem@SimonVendeme#philips #oneblade #philipsoneblade #theordinary #simonvendeme pic.twitter.com/bgGJ99E3oY

LEES  Visuele test: Kun jij de verborgen halters vinden?

– Cyril 🏳️‍🌈 (@nanousworld_ytb) 3 maart 2022

Philips QP2630/30 OneBlade: een precieze en veelzijdige trimmer

Functioneel en compact, Philips scheerapparaat groen en antracietgrijs Batterij gaat 60 minuten mee. Het duurt 4 uur om volledig op te laden. Het OneBlade geeft je uitzonderlijke prestaties, waaronder :

 • een dubbel beschermingssysteem ;
 • contourvolgtechnologie.

Philips QP2630/30 trimmer met één mes heeft een geribbeld, antisliphandvat, voor een gladde, veilige scheerbeurt. Kan droog gebruikt worden, het heeft ook een waterdicht systeem. Aarzel niet om het onder de douche te gebruiken! Philips OneBlade wordt geleverd met de volgende accessoires:

 • een gezichtsmes ;
 • een lemmet voor het lichaam;
 • een beschermkap;
 • 4 clip-on scheerschoenen voor driedaagse baarden (1, 2, 3 of 5 mm);
 • een clip-on schoen voor het lichaam;
 • een clip-on beschermingssysteem voor gevoelige gebieden;
 • een zachte hoes.

Merk op dat de bladen in de loop van de tijd kunnen worden gebruikt. Het wordt echter aanbevolen om ze ongeveer elke 4 maanden te vervangen.

Philips OneBlade voor gezicht, trimmen, stylen en scheren, 5 opzetkammen (model QP2630/30)

Even geduld a.u.b. We zoeken de prijs van dit product op andere sites

Waar kun je robot grasmaaimessen kopen voor een goede prijs?

Ook al wordt deze OneBlade grasmaaier verkocht voor een behoorlijk gekke prijs op de Amazon website, moeten we toegeven dat dit helemaal niet het geval is voor de robot grasmaaier messenDaar is een goede reden voor: sommige kunnen veel duurder zijn dan je zou denken… Hoewel sommigen van jullie niet langer aarzelen om zich te wenden tot producten waarvoor niet altijd mesjes nodig zijn, is het eerlijk om te zeggen dat robot tondeuses nog steeds erg praktisch zijn voor het scheren!

LEES  Moederdag: vijf cadeausets voor minder dan €40 om je moeder te verrassen

Aan de andere kant is het moeilijk om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden voor een robot trimmer mesje, dus hebben we besloten om je te helpen. Als je de volgende online winkel bezoekt, zul je niet teleurgesteld worden: je vindt robotmaaimessen op de website van Dasheep! In slechts een paar maanden heeft deze online winkel zich gevestigd als een benchmark in de wereld van robot grasmaaiermessen…

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
 • Home
 • Goede plannen
 • Geweldige aanbieding op de OneBlade lichaams- en gezichtstrimmer met 50% korting op Amazon