Image

3 sites om geld te verdienen met het bekijken van advertenties

Dit is een baan die is ontstaan dankzij de evolutie van de technologie en waarmee je langzaam maar zeker veel geld kunt verdienen. Voordat je begint, moet je veilige platforms vinden zodat je niet wordt opgelicht. Ontdek de top 3 in deze gids.

1. Swagbucks-website

Opgericht in 2008 door Josef Horowitz en Scott Dudelson, Swagbucks wordt sindsdien gerund door David Chuks en is zeer bekend op de markt. Het maakt zijn slogan “stop geld in je portemonnee” waar door meer dan veertig miljoen euro uit te betalen aan zijn gebruikers via de opdrachten die het aanbiedt. Het is een betrouwbare site, met een uitstekende beoordeling van 4,3/5 op beoordelingssites zoals Trustpilot.

Elke keer dat je een advertentie bekijkt of een formulier invult, verdien je punten, ook wel SB’s genoemd. Dit zijn verdiensten die je kunt gebruiken als cadeaubonnen of kortingen in online winkels. Je kunt je verdiensten ook ontvangen in de vorm van een Paypal-overschrijving.

De Swagbucks-site fungeert dus niet alleen als een Pay to Click (PTC) waarbij je op een advertentielink klikt om betaald te worden, maar ook als GPT. Deze laatste term betekent Betaald worden om. Dit houdt in dat je tegen betaling enquêtes uitvoert of videogames speelt.

Door deze twee methoden te combineren, vergroot je je kansen om geld te verdienen. De registratieprocedure is heel eenvoudig. Ga naar de site en voer je e-mailadres en wachtwoord in. Zodra je account is bevestigd, wordt je gevraagd een vragenlijst in te vullen.

LEES  Hoe open ik een Bitcoin-rekening? De procedure voor de 6 beste brokers

Je dagelijkse takenlijst wordt weergegeven op je account. Je kunt ook een vriend(in) doorverwijzen en levenslang profiteren van 10% SB. Swagbucks is beschikbaar als mobiele applicatie die compatibel is met Android en iOS.

2. De Mingle-website

Het platform Mingle staat bekend als een van de belangrijkste rivalen van de vorige site omdat het meer dan tweeëntwintig miljard uitbetaalt aan zijn zeven miljoen abonnees. Om lid te worden, moet je onvermijdelijk het registratieproces doorlopen. Als je een vragenlijst beantwoordt om je account te bevestigen, verdien je 100 mingles.

De mingle is het punt dat aan je wordt uitbetaald als je een taak voltooit. Ook hier kun je ze gebruiken als extraatje of inwisselen voor geld. Merk op dat 100 mingles het equivalent zijn van één euro.

Om te wisselen naar contant geld heb je 2000 mingles nodig en voor een voucher 1500 mingles. Ga elke keer naar je persoonlijke ruimte om je saldo te controleren. Naast het kijken naar advertenties om betaald te krijgen, krijg je bij Mingle ook een aantal andere taken:

 • deelnemen aan mobiele telefoonenquêtes;
 • het ontvangen van producten om ze te testen en om ze bekend te maken;
 • deelnemen aan echte en virtuele consumentenbijeenkomsten;
 • het beantwoorden van enquêtes.

Vergeet tot slot niet dat Mingle bonussen biedt aan actieve leden die gedurende de dag meer dan twee enquêtes invullen. Hetzelfde principe geldt als je bepaalde acties meer dan eens voltooit. Met de verkregen bonussen kunnen gebruikers van het platform hun winsten met 6% tot 15% verhogen.

3. NeoBux website

NeoBux NeoBux is een Portugees platform dat in 2008 is opgericht om internetgebruikers in staat te stellen een tweede bron van inkomsten te verdienen door simpelweg naar advertenties te kijken. Het belangrijkste voordeel van deze site is de snelheid van betalenin tegenstelling tot andere platforms, die een minimumlimiet instellen. Op deze site kun je tot 0,5 dollar verdienen voor elke advertentie of bekeken advertentie. De verschillende aangeboden taken zijn onder andere :

 • betaalde enquêtes met hoge uitbetalingen;
 • verschillende aanbiedingen die fungeren als een tweede bron van inkomsten. Deze omvatten deelname aan enquêtes of reclame. Je kunt zelfs een product promoten op Twitter.
 • Het sponsorsysteem, waarbij je alleen maar links hoeft te sturen waar je gesponsorde vrienden zich voor moeten aanmelden zodat jij betaald krijgt.
 • Spelletjes spelen.
LEES  10 tips om als tiener zakgeld te verdienen

Kortom, NeoBux is een betrouwbaar en veilig platform dat je verschillende manieren biedt om vanuit huis geld te verdienen. Om het meeste uit je inkomen te halen, moet je veel tijd investeren. Het registratieproces neemt slechts een paar minuten in beslag. Nadat je je naam, e-mailadres en wachtwoord hebt ingevuld, ontvang je een code waarmee je toegang krijgt tot je persoonlijke ruimte. Je krijgt automatisch advertenties te zien om je account te activeren.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit:
 • Home
 • Geld tips
 • 3 sites om geld te verdienen met het bekijken van advertenties