Image

3 apps om geld te verdienen met lopen

Volgens de WHO sterven er elke dag 3,2 miljoen mensen aan een gebrek aan beweging. Hier is iets om je te motiveren – apps die je betalen voor je stappen! Hier zijn drie apps voor geld verdienen door te lopen.

1. Weward

Deze Franse app werd in 2019 gelanceerd door een startup. Het gebruikt een stappenteller en je geolocatie om je te betalen. Je kunt er ook extraatjes mee verdienen, zoals cadeaus of prijzen. vouchers. Met elke stap die je zet, kun je afdelingen verdienen. Dit is een virtuele valuta die je kunt inwisselen voor geld of beloningen.

Je stappen worden bijgehouden door je telefoon. Het is dus een goed idee om hem bij je te houden als je onderweg bent. Je instellingen moeten ook correct zijn geconfigureerd. Dit is om de applicatie in staat te stellen ze te tellen. Om je werk te valideren, moet je toegang hebben tot het netwerk.

Je kuntards verdienen door te lopen, naar specifieke plaatsen te gaan en een actie uit te voeren. Je kunt ookards verdienen door naar reclamevideo’s te kijken. Je verdient 1 Ward voor elke video die je bekijkt. Je kunt enquêtes invullen via de applicatie. Wards variëren van 5 tot 80 en worden in stappen opgeslagen. Zodra je een bepaald aantal stappen hebt gezet, zijn je wards klaar om verworven te worden. Dus alleen al door te lopen kun je 25 wards krijgen.

De niveaus veranderen als volgt: 1.500 stappen is gelijk aan 1 afdeling, 3.000 stappen is gelijk aan 3, 6.500 stappen is gelijk aan 6.000 en 10.000 stappen is gelijk aan 10 afdelingen. 10.000 stappen komt overeen met 15 afdelingen en 20.000 stappen met 25. Als je naar het tabblad Geschenken gaat, kun je je wards omruilen voor een donatie voor een goed doel of om contant geld op te halen via een bankoverschrijving. Ze hebben ook partnerschappen met bepaalde merken waar je je cadeaus kunt ophalen.

LEES  5 tips om geld te verdienen met Paypal

Daarnaast heeft de bankoverschrijving wordt gemaakt zodra je Kitty een van de niveaus volgende :

  • 3.000 afdelingen komen overeen met 20 euro
  • 4 400 voor 30 euro
  • 10 000 voor 70 euro.

De waarde van een Garde is gelijk aan 0,007 euro. Dus 100 afdelingen is gelijk aan 0,70 euro, en 1.000 afdelingen is gelijk aan 7 euro.

Elke avond moet je op de knop Mijn stappen valideren klikken. Anders worden je stappen niet geteld. Je kunt een melding ontvangen. Dit herinnert je eraan om niet te vergeten je stappen aan het einde van de dag te valideren. Om deze functie te activeren, hoef je alleen maar naar de instellingen te gaan, op dagelijkse meldingen te klikken en de herinneringstijd te kiezen.

De wards die worden geïnd na een online aankoop zijn gebaseerd op het bedrag exclusief belasting, maar ook exclusief kosten. Dit maakt de berekeningen er niet eenvoudiger op.

2. Sweatcoin

Dit is een iPhone-applicatie die is uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het doel is om zoveel mogelijk munten te winnen om ze vervolgens om te zetten in kortingsbonnen. Om ze te verdienen hoef je alleen maar buiten te lopen en echte reizen te maken. De beloning is Sweatcoin (SC) elke duizend stappen. Je kunt maximaal 5 SC per dag verdienen. Als je actiever bent, moet je 4,75 SC betalen om tot 10 SC per dag te verdienen.

Voor hogere levels moet je 30 SC betalen om tot 20 SC per dag te verdienen. Als je inactief bent, hoef je niet te investeren. De niveaus zijn als volgt: Mover, Shaker, Quaker, Breaker en trouble maker, binnenkort. Als je een bepaald aantal punten hebt bereikt, kom je in aanmerking om prijzen te winnen.

LEES  3 sites om geld te verdienen met het bekijken van advertenties

Van tijdelijke kavels en permanente voor het grijpen liggen. Voor vast personeel omvatten deze een iPhone XS en 1000 dollar contant. Wandelaars krijgen ook een betaalde reis met KLM van 1000 dollar en een GoPro Hero 7 aangeboden. Dit zijn dure cadeaus die in verschillende stappen te verkrijgen zijn.

Er zijn echter een paar trucjes die je kunt gebruiken om meer sweatcoins te verdienen. Je moet regelmatig verbonden zijn met de applicatie. Je moet ook elke dag lopen om bonussen te krijgen. Dit kan soms je dagelijkse SC verdubbelen. Er zijn ook andere prijzen beschikbaar. Deze zijn kortingen op diensten, gratis applicaties en smartphone-accessoires.

Om je geld terug te krijgen, open je Sweatcoin en tik je op het icoontje van de boodschappentas. Klik dan op de PayPal of Amazon beloning. Lees de paragraaf over hoe je het krijgt en druk op kopen. Deze optie kun je vinden op de aanbiedingsafbeelding bovenaan het scherm. Het toont de Sweatcoin prijs.

3. Winwalk

Dit is een android applicatie die geld oplevert. De interface is heel eenvoudig te begrijpen. Je ziet hoeveel stappen je hebt gezet. Wat dit betekent in termen van afstand en verbrande calorieën. Het toont ook je aantal wint gewonnen gedurende de dag. Net daarboven, aan de linkerkant, vind je je tellertotaal.

Als je naar rechts gaat, vind je ook de winkel. Hier kun je je punten inwisselen voor cadeaubonnen. In de loterij kun je tussen de 65 en 95 munten inzetten. Om te proberen kaarten te winnen tussen 5 en 10 euro.

LEES  Ontdek de beste cryptocurrency-games om dit jaar uit te proberen

Bij missies kun je extra punten verdienen. Dit doe je door applicaties te downloaden of je te registreren op sites.

Daarnaast is de sponsoring is momenteel beperkt tot 10 verwijzingen. Als zij 100 munten verzamelen, verdien jij 300. Als je bang bent om te lopen, kun je thuisblijven en geld verdienen door naar advertenties te kijken.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit: