Image

10 tips om als tiener zakgeld te verdienen

Babysitten, een tester worden, oude kleren/spullen doorverkopen en je diensten aanbieden aan buren zijn allemaal technieken om geld te verdienen op deze leeftijd.

1. Verkoop je oude kleren en ongebruikte spullen door

Een eenvoudige en zeer effectieve manier om geld te verdienen als tiener is het verkopen van je oude spullen of kleren die je ontgroeid zijn. Een oud boek, een oude videogame of een jurk die te klein is geworden zijn maar een paar voorbeelden van spullen die je online kunt verkopen. Om genoeg geld te verdienen, moet je een hele dag besteden aan het opruimen en verkopen van je oude kleren. sorteren van je kleren, speelgoed en andere bezittingen. Vraag je ouders dan om je te vergezellen naar een rommelmarkt. Bied een betere prijs en adverteer. Het alternatief is om je items op de sites voor tweedehands verkoop.

2. Babysit

Bezoek babysitten is een van de beste manieren om geld te verdienen als tiener. Maar je moet wel van kinderen houden. Anders zal deze parttime baan je vervelen. Als je geduldig en zorgzaam bent, is dit de baan voor jou. Maar om er zeker van te zijn dat je het kunt, kun je beginnen met oppassen op je jongere broertjes of zusjes. Bied vervolgens je diensten aan buren en familieleden aan. Vergeet vooral niet de nodige stappen te ondernemen om een EHBO-certificaat. Richt je vervolgens op huishoudens die dit soort diensten nodig hebben. We raden ook aan om van tevoren informatie in te winnen over het aan te bieden tarief.

LEES  3 apps om geld te verdienen met lopen

3. Bied uw diensten aan buren aan

Naast babysitten en je oude kleren verkopen, kun je ook geld verdienen door andere soorten diensten aan te bieden. Je zou bijvoorbeeld een buur kunnen helpen met het strijken van hun wasMaak je huis schoon, laat je hond uit, enz. Op deze manier lever je een waardevolle dienst tegen betaling. Onder de tienerbanen de meest voorkomende klusjes in huis, krijgen ze de kans om: de afwassen, de vuilniszak buiten zetten en de vloer schoonmaken.

4. Tuinieren

Iedereen houdt van een goed onderhouden tuin. Maar helaas verhinderen werkverplichtingen veel mensen om dit te doen. Dit is een geweldige kans voor jou omtuinonderhoud tegen betaling. Als je een groene vingers hebt, zullen je buren niet aarzelen om je taken toe te vertrouwen zoals bloemen water geven, het gazon maaien, planten snoeien, enz. Er is altijd wel iemand op zoek naar een tuinman die bereid is te betalen voor een weelderige, altijd groene tuin.

5. Doe boodschappen voor een oudere

Sommige ouderen hebben vaak een beperkte mobiliteit. Gezien hun leeftijd en kwetsbaarheid vinden ze het moeilijk om bepaalde taken uit te voeren, zoals boodschappen doen. winkelen. Je kunt ze dus helpen en er geld voor terugkrijgen. Maar laat ze wel meteen weten dat je geld nodig hebt. Dit bespaart je later problemen.

6. Word ober in een restaurant

Om je ouders niet elke keer om zakgeld te hoeven vragen, kun je solliciteren als ober in een restaurant. Het is waar dat de meeste restaurants alleen tieners aanwerven die ouder zijn dan 16 jaar, maar met een beetje geluk vind je er een. Om deze taak uit te voeren moet je echter over bepaalde kwaliteiten beschikken. Je moet geduldig, goedlachs en gastvrij zijn. We raden je aan om toestemming aan je ouders te vragen om een schriftelijke toestemming van de ouderst.

LEES  Heggen gesnoeid door een professional: denk aan de belastingaftrek

7. Verkoop je geweldige foto’s online

Heb je een passie voor fotografie? Zo ja, dan kun je gemakkelijk twee vliegen in één klap slaan. Met je mobiele telefoon kun je prachtige foto’s maken en die aan agentschappen verkopen. Om prachtige foto’s te maken, ga je naar het strand of naar weelderige en mooie locaties zoals pretparken. Maak optimaal gebruik van de zonnestralen en wees origineel. Vergeet niet te retoucheren als dat nodig is.

8. Privélessen geven

Als je erg slim bent op school en je hebt wat pedagogieje kunt geven privélessen. Als je bijvoorbeeld uitblinkt in wiskunde of scheikunde, kun je dit goed gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een poster plaatsen op internet of op een straathoek. Vergeet niet om bij de poster een demonstratie te geven over een onderwerp waar je veel vanaf weet. Dit vergroot je kansen om meer studenten aan te trekken.

9. Zoek een baan in een winkel

Als je het nog niet gehoord hebt, een aantal winkels werven jonge tieners aan. Solliciteer dus voor je kans om een paar euro te verdienen. Wees vooral niet bang. Het enige wat je doet is de eigenaar helpen met het opruimen van de schappen. Je helpt ook klanten zoeken naar wat ze nodig hebben bij hun aankoop. Voor deze baan moet je punctueel zijn, dynamisch en vooral wakker.

10. Geld verdienen met de verkoop van ebooks

Het schrijven van ebooks is een veilige en effectieve manier om online geld te verdienen. Als je een goede schrijfstijl hebt, maak dan gebruik van deze mogelijkheid. Het enige wat je hoeft te doen is goede en interessante onderwerpen bedenken. Laat je fantasie dan de rest doen.

LEES  3 sites om geld te verdienen met het bekijken van advertenties

Werken in een uitgaansgelegenheid, presentator worden of YouTube-video’s maken zijn andere carrières voor tieners.

Meest recente artikelen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Deel dit: