Drents Archief in Top 3 van Nederland

Drents Archief in Top 3 van Nederland

Reacties uitgeschakeld voor Drents Archief in Top 3 van Nederland

Bezoekers ervaren dienstverlening als zeer goed en geven een 8,4 ASSEN – Het Drents Archief in Assen is dit jaar in de Top 3 van de Kwaliteitsmonitor Archieven geëindigd. Met (meer…)

Informatiebijeenkomst 5G

Reacties uitgeschakeld voor Informatiebijeenkomst 5G

ASSEN – Wilt u meer weten over de gevolgen van de invoering van 5G? De gemeente Assen organiseert op woensdag 4 maart 2020 om 19.30 een informatieavond over 5G in de Raadszaal (meer…)

De Vrouwenmars van april 1945

Reacties uitgeschakeld voor De Vrouwenmars van april 1945

ASSEN – In april 1945 zat een groep van 116 vrouwelijke politieke gevangenen in kamp Westerbork. Zij waren gearresteerd vanwege vermeende verzetsactiviteiten. Met de bevrijding (meer…)

Kamerkoor Dualis zingt ‘The best of Dualis’

Reacties uitgeschakeld voor Kamerkoor Dualis zingt ‘The best of Dualis’

GRONINGEN – Op zaterdag 7 maart staat het Groningse Kamerkoor Dualis in de Doopsgezinde kerk in stad met – zoals de zangers het zelf zeggen – een droomprogramma; het publiek wordt (meer…)

Art Explosion Assen trapt af met nieuwe ambities

Reacties uitgeschakeld voor Art Explosion Assen trapt af met nieuwe ambities

ASSEN – Op 6 juni 2020 is voor de 28e keer de kunstmanifestatie Art Explosion in Assen. Deze geeft ruimte aan beeldende kunstenaars én kunstbeoefenaars om gezamenlijk een ‘kunstexplosie’ (meer…)

Kappen elf bomen Dennenweg

Reacties uitgeschakeld voor Kappen elf bomen Dennenweg

ASSEN – Woensdag 25 februari gaat groenbedrijf Ten Berge elf bomen kappen aan de Dennenweg. Het kappen is nodig voor de komende herinrichting later dit jaar. De Dennenweg wordt (meer…)

Create AccountLog In Your Account