Female Voices te gast in Najaarsconcert Asser Mannenkoor

Female Voices te gast in Najaarsconcert Asser Mannenkoor

Reacties uitgeschakeld voor Female Voices te gast in Najaarsconcert Asser Mannenkoor

Het Asser Mannenkoor krijgt aanstaande zaterdag de dameszanggroep Female Voices als gast in het Najaarsconcert van het koor. De acht zangeressen van Female Voices zingen a capella (meer…)

Winterzinnen in Dwingeloo

Reacties uitgeschakeld voor Winterzinnen in Dwingeloo

DWINGELOO – Zaterdag 28 december vindt in Dwingeloo Winterzinnen plaats. Tussen 16.00 en 20.50 uur kunnen bezoekers genieten van literatuur, muziek, en een maaltijd op een sfeervolle (meer…)

Nieuw receptenboek ‘IJzerkoeken’: grensoverschrijdende recepten

Reacties uitgeschakeld voor Nieuw receptenboek ‘IJzerkoeken’: grensoverschrijdende recepten

COEVORDEN – Het wordt weer koud en dat betekent dat we in december en januari weer gaan bakken! IJzerkoeken welteverstaan. Een traditie die zowel in Nederland als Duitsland geliefd (meer…)

Eat Japan Sushi & Grill wil klanten verrassen

Reacties uitgeschakeld voor Eat Japan Sushi & Grill wil klanten verrassen

ASSEN – Binnenkort start Eat Japan Sushi & Grill in de Rolderstraat in Assen. De feestelijke opening is op zaterdag 23 november 2019 om 17:00 uur. De gehele maand november (meer…)

Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje

Reacties uitgeschakeld voor Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje

ASSEN – Vandaag is het de Dag van de Ondernemer. De lokale VVD in Assen heeft daarom zo’n 100 bedrijven in het zonnetje gezet. Bepakt met zakjes pepernoten en bedankbriefjes gingen (meer…)

ICO Centrum voor Kunst & Cultuur blijft kunstvakdocenten inzetten bij lesuitval door lerarentekort

Reacties uitgeschakeld voor ICO Centrum voor Kunst & Cultuur blijft kunstvakdocenten inzetten bij lesuitval door lerarentekort

ASSEN – Er is een tekort aan leerkrachten in het basisonderwijs, waardoor groepen kinderen regelmatig naar huis gestuurd worden. Afgelopen schooljaar onderzocht het ICO Centrum (meer…)

Create AccountLog In Your Account