25ste POTGROND-ACTIE van het ASSER MANNENKOOR

25ste POTGROND-ACTIE van het ASSER MANNENKOOR

Reacties uitgeschakeld voor 25ste POTGROND-ACTIE van het ASSER MANNENKOOR

Assen – Het is binnenkort alweer de 25ste keer dat de mannen van het Asser Mannenkoor de Asser wijken ingaan om zakken met potgrond aan huis te verkopen. Ook dit jaar zullen bloemen (meer…)

Laagdrempelig orgelconcours voor jongeren

Reacties uitgeschakeld voor Laagdrempelig orgelconcours voor jongeren

Assen – De orgelkring Assen organiseert op zaterdag 30 maart 2019 een concours voor jongeren van 8 t/m 18 jaar op het Steendamorgel in kerkelijk centrum De Bron te Assen. Iedere (meer…)

Woningbrandje aan de Kampakkersin Borger

Reacties uitgeschakeld voor Woningbrandje aan de Kampakkersin Borger

Borger – Aan de Kampakkers in Borger brak aan het begin van de woensdagmiddag brand uit in een woning. De bewoonster die thuis was ontdekte de brand in de elektriciteit schakelaar (meer…)

Saturday Evening Blues Jam met Robert Cotton

Reacties uitgeschakeld voor Saturday Evening Blues Jam met Robert Cotton

Assen – In plaats van een Sunday Evening Blues Jam vindt er op 26 januari in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen, in verband met de Asser Bluesdagen een zaterdagavond (meer…)

Wethouder Smith opent expositie Cultuurklas Terra Assen

Reacties uitgeschakeld voor Wethouder Smith opent expositie Cultuurklas Terra Assen

Assen – Dinsdag 15 januari was de start van de Expositie Keramisch werk van leerlingen van de Cultuurklas Terra Assen. Deze werd geopend door de wethouder van Cultuur van de gemeente (meer…)

Zoeken naar veroordeelde voorouders en Drentse roots :Dag van de Drentse Familiegeschiedenis in het Drents Archief

Reacties uitgeschakeld voor Zoeken naar veroordeelde voorouders en Drentse roots :Dag van de Drentse Familiegeschiedenis in het Drents Archief

Assen – Bijna iedereen is nieuwsgierig naar het verborgen verleden van zijn of haar eigen familie. Het Drents Archief organiseert daarom op zaterdag 26 januari alweer voor de vijfde (meer…)

Create AccountLog In Your Account