Bryan Schouten en Scott Deroue nieuwe Ambassadeurs Vrienden TT

Assen, De toekomst van de Nederlandse wegracerij was wederom een belangrijk thema tijdens de recente Vriendendag van de Stichting Vrienden van het TT Circuit. Uit de discussie in het forum “TT-Insight” bleek duidelijk dat er verschillende meningen heersen. Terwijl Wil Hartog zijn successen mede toeschreef aan het opdoen van ervaring op allerlei circuits, inclusief stratenraces, bleek de jonge generatie minder gesteld te zijn op andere banen dan permanente circuits.

Toch vormt het maken van zoveel mogelijk kilometers nog altijd de beste leerschool en met het in ons land aanwezige talent gloort er dan ook zeker hoop voor de toekomst. Coureurs als Michael van der Mark, Scott Deroue, Bryan Schouten, alsmede Bo Bendsneyder en andere jongeren hebben dat ook dit seizoen weer laten zien en daardoor hopen vele racefans op een nieuwe succesvolle periode op het hoogste niveau. De gloriedagen van de Grote Drie: Wil Hartog, Jack Middelburg en Boet van Dulmen worden zeker niet vergeten, maar ze liggen inmiddels wel tamelijk ver achter ons.

De Vrienden TT willen graag meewerken aan het ondersteunen van talenten en het verder ontwikkelen van een sterke nationale competitie, ook in het belang van de TT. Om daaraan mede gestalte te geven is de Stichting uiterst verheugd dat Bryan Schouten (o.m.  tweede in het EK Moto3 met de FTR Honda van het Dutch Racing Team) en Scott Deroue (bekend uit de Red Bull Rookies Cup en het RW Junior Team) zich bereid hebben getoond om toe te treden als Ambassadeur. Dit werd tijdens de Vriendendag bekrachtigd. Scott Deroue: “Ook wij dragen het TT Circuit een warm hart toe”, waaraan Bryan Schouten toevoegde: “Het is altijd plezierig hier te rijden en we hopen dat met prima resultaten te kunnen onderstrepen!”

Het aantal Ambassadeurs van de Vrienden TT Circuit komt daarmee op tien, te weten: Jurgen van den Goorbergh, Wil Hartog, Robert Doornbos, Rintje Ritsma, Evert ten Napel, Wim van de Camp, Jasper Iwema, Egbert Streuer, Bryan Schouten en Scott Deroue.

De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen is opgericht in 2008 en stelt zich ten doel de belangen van de gebruikers en vrienden van het circuit te behartigen. Zij fungeert daarbij als ambassadeur voor het circuit, zij het geheel onafhankelijk van de Stichting Circuit van Drenthe, en vormt een platform c.q. spreekbuis voor de gebruikers en de talrijke aanhangers van het circuit, die als vriend of sponsor hun steun willen betuigen.

Aanmelden als Vriend kan via de website www.vriendentt.nl en is gratis

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

McDonald’s verwelkomt wethouder Tynaarlo op bouwplaats met mini-restaurant

Reacties uitgeschakeld voor McDonald’s verwelkomt wethouder Tynaarlo op bouwplaats met mini-restaurant

Inval gedaan in drugswoning Sluisstraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Inval gedaan in drugswoning Sluisstraat in Assen

IJSSPEEDWAY WELKOM IN IJSSTADION THIALF IN HEERENVEEN

Reacties uitgeschakeld voor IJSSPEEDWAY WELKOM IN IJSSTADION THIALF IN HEERENVEEN

ure, indrukwekkende en snelle bolides op het Vredestein super car sunday in Assen

Reacties uitgeschakeld voor ure, indrukwekkende en snelle bolides op het Vredestein super car sunday in Assen

We wensen u fijne kerstdagen & veilige en een heel gezond 2018

Reacties uitgeschakeld voor We wensen u fijne kerstdagen & veilige en een heel gezond 2018

Scooter gestolen in de wijk Marsdijk in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Scooter gestolen in de wijk Marsdijk in Assen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account