Bedrijven basketballen voor kinderen in Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Assen – Succesvolle 1e Eventsbureau Basketbal Cup Noord – Nederland
Iets doen voor een goed doel, maar dan wel een keer iets anders dan voetbal of volleybal, zo redeneerden de medewerkers van Eventsbureau. Het werd basketbal, een basketbal Cup voor bedrijven. Het goede doel werd de kinderafdeling van het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Enthousiaste medewerkers van bedrijven meldden zich spontaan aan en zo stonden de teams donderdagavond 10 oktober tegenover elkaar in de Rodenburghal in Leek.

Er werd fanatiek gespeeld. In totaal streden zes bedrijven om de cup: JS Advies, BDO Accountants, Bossers & Cnosser, Noorderpoort College, Wilhelmina Ziekenhuis Assen en Eventsbureau met een team cliënten. Na een spannende strijd en een sportieve en gezellige avond in Leek, ging de 1e Basketbal Cup Noord-Nederland naar Noorderpoort.

Overhandigen check
Het inschrijfgeld van de bedrijven en een mooie gift van de Gasunie leverde ruim tweeduizend Euro op. Een prachtig bedrag dat het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen wil besteden aan de kinderafdeling. Direct na afloop van het toernooi werd de check overhandigd aan Sylvester Labree van het WZA.

Eventsbureau
Eventsbureau vindt het belangrijk dat kwetsbare doelgroepen kunnen bewegen en sporten. Door sport en beweging lukken dingen beter en zit je lekkerder in je vel. Wekelijks organiseert en coördineert Eventsbureau verschillende maatschappelijke sportprojecten. Met de Basketbal Cup wil Eventsbureau haar eigen maatschappelijke betrokkenheid tonen. Van het Basketbaltoernooi wil Eventsbureau een jaarlijks terugkerend evenement maken.

Reacties

Redactie MoiAssen

leave a comment

Create AccountLog In Your Account