zaterdag 14 september Wijkfeest Assen-Oost

Assen – Voor de zevende keer is het feest in Vredeveld op de tweede zaterdag van september. Het thema dit jaar is “Assen-Oost onderneemt”. Opnieuw is er veel te beleven. In de de Vijverhof zal doorlopend een 3D film te zien zijn over de toekomst van het zorgcentrum dat momenteel verbouwd wordt. En daar rondom, aan de Vredeveldseweg, zullen muziek, dans en sportactiviteiten plaatsvinden. En natuurlijk is er de markt, met dit jaar een record aantal kramen, waar zichtbaar wordt hoe ondernemend men is in deze wijk.

De markt zal, geflankeerd door de vrolijke muziek van de Mercurius Band, worden geopend door wijkwethouder Langius om 11.00u. Gedurende de dag zal er muziek zijn van ondermeer Jack and the Walkers, het Trianthakoor en Bunch of Twolips. Elk uur vallen er prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur en de kinderen die wat energie kwijt willen kunnen dat op het springkussen en bij de Sportbus.

Op verschillende plekken in de wijk is het die dag open huis.  Je kunt binnenwandelen in kindertuin Valkenstijn, een kijkje nemen bij de Buurtmoestuin, uw gezondheid testen in de sportschool, de beelden van Het Aardscheveld bekijken, koopjes vinden op de vlooienmarkt in Boerderij De Brinkstal op het terrein van Vanboeijen, of de beide kerken De Open Hof en de Adventskerk bezoeken.  In die laatste kerk aan de Lindelaan, wordt op de zondag voorafgaande, 8 september, al een voorproefje genomen op het wijkfeest. In het kader van de Preek van de Leek zal Pieter de Kroon, directeur van Vanboeijen, de preekstoel beklimmen voor een boeiend betoog over zijn visie op mensen en mens-waardig ondernemen. Aanvang 10.00u. Kortom: in Assen Oost moet u zijn.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Michael McDermott naar muziekafdeling Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Michael McDermott naar muziekafdeling Vanderveen

Met Pannenkoekenschip Assen naar de Bioscoop

Reacties uitgeschakeld voor Met Pannenkoekenschip Assen naar de Bioscoop

Steffie van den Oord vervangt zieke Alfred Birney

Reacties uitgeschakeld voor Steffie van den Oord vervangt zieke Alfred Birney

Politie houdt straatrover aan in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Politie houdt straatrover aan in Assen

Fleur Company de nieuwe bloemenwinkel in Kloosterveen

Reacties uitgeschakeld voor Fleur Company de nieuwe bloemenwinkel in Kloosterveen

Stadspartij PLOP heeft een nieuwe voorzitter

Reacties uitgeschakeld voor Stadspartij PLOP heeft een nieuwe voorzitter

VVD fracties in Drenthe eisen van hun eigen minister veiligheid voor inwoners in gaswinningsgebieden

Reacties uitgeschakeld voor VVD fracties in Drenthe eisen van hun eigen minister veiligheid voor inwoners in gaswinningsgebieden

Internationaal Filmfestival Assen zoekt media-kunstenaars

Reacties uitgeschakeld voor Internationaal Filmfestival Assen zoekt media-kunstenaars

leave a comment

Create AccountLog In Your Account