Kom maar door met die mini vakantie op het water!

Kom maar door met die mini vakantie op het water!

Kom maar door met die mini vakantie op het water!

Reacties uitgeschakeld voor Kom maar door met die mini vakantie op het water!

Kom maar door met die mini vakantie op het water. Dit leek ons een goede start van het persbericht, zeker nu de zomervakantie in Noord Nederland is begonnen. Waarbij veel mensen stress hebben met het boeken van de vakantie in Nederland of het buitenland. Deels door corona of door keuzestress. Waar willen we naartoe? Hoe zit het met de landcodes? Strand, huurauto, accommodatie, taalbarrière, betalen van borg,… @ The Lake Events wil die stress wegnemen en heeft een mini vakantie samengesteld op een varend (privé) terras op het Paterswoldsemeer.

Mini vakantie – break @ the lake
Jij mag bepalen hoe jouw mini vakantie eruit ziet. Je kunt kiezen voor een tocht over het Paterswoldsemeer langs de vele vakantiehuizen, voor anker op het meer, aanleggen bij de vele leuke eilanden of vanuit het varende terras suppen of zwemmen. Houd je van vissen? Dan neem je de vishengel toch gewoon mee. Het fijne van een vakantie op het Paterswoldsemeer is ook dat je er zo bent. Geen gedoe met inchecken en files.

Aan alles is gedacht
Ook hier neemt @ The Lake Events de (vakantie) stress uit handen. Geen gesleep met koelboxen en proviand. Een boeking is al included met bier, fris, wijn en een heerlijke borrelplank met hapjes uit eigen keuken. Iets wat niet kan ontbreken op een terras en dus ook niet op een varend terras. Een tasje met een handdoek en zonnebrand is voldoende en vergeet ook niet de zonnebril en teenslippers, want dat hoort allemaal bij het ultieme vakantiegevoel.

Varend (privé) terras
Je bepaald zelf met wie je op terras gaat zitten. Geen vervelende Engelsen of Russen om je heen. Je hebt een eigen (privé) terras op het water voor 2 uur. En dan vaar je ook nog eens op het Paterswoldsemeer. Op zoek naar rust en natuur? Ook dan is het varende terras ideaal, met het uitzicht dat per seconde veranderd.

Service
Vaste op- en afstap locatie aan het Paterswoldsemeer. Opstappen en direct genieten van de lekkere welkomstbubbel. Schoenen en teenslippers uit, blote voeten op een boot hoort erbij en draagt ook bij aan het vakantiegevoel. En dan is het tijd voor 100% genieten, even helemaal weg. Het varende terras heeft namelijk ook een schipper. Die boek je er gewoon bij. De schipper luistert naar jouw wensen en laat jou genieten van het Paterswoldsemeer zoals jij dat voor ogen hebt en daarna brengt de schipper jou gewoon weer terug. Je hoeft dus helemaal niet naar het buitenland voor een boottocht.
Ook zo toe aan een mini vakantie op het water? Ga voor reserveren en extra informatie naar https://thelake.events/. Tot dan!

See ya @ the lake.

Reacties

Beheer

Related Posts

Twee bestuurders raken gewond op de Beilerstraat/Europaweg-Zuid in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Twee bestuurders raken gewond op de Beilerstraat/Europaweg-Zuid in Assen

Man ten onrechte opgepakt voor woningovervallen in de wijk Peelo Assen

Reacties uitgeschakeld voor Man ten onrechte opgepakt voor woningovervallen in de wijk Peelo Assen

Albert Heijn Triade weer open

Reacties uitgeschakeld voor Albert Heijn Triade weer open

Orgelconcert Wietse Meinardi in de Adventskerk in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Orgelconcert Wietse Meinardi in de Adventskerk in Assen

Gezellige en drukke TT-nacht 2016

Reacties uitgeschakeld voor Gezellige en drukke TT-nacht 2016

Sinterklaas speurtocht door centrum van Assen

Reacties uitgeschakeld voor Sinterklaas speurtocht door centrum van Assen

Brandweer tijdig bij autobrand provinciehuis in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer tijdig bij autobrand provinciehuis in Assen

Create AccountLog In Your Account