Kees Vianen neemt het stokje als Statenlid over

Kees Vianen neemt het stokje als Statenlid over

Kees Vianen neemt het stokje als Statenlid over

Reacties uitgeschakeld voor Kees Vianen neemt het stokje als Statenlid over

Na het vertrek van Ton Serlie vanwege een verhuizing naar Overijssel volgt Kees Vianen hem op als Provinciaal Statenlid voor de VVD fractie in Drenthe. Serlie is 6 jaar Statenlid geweest in de provincie Drenthe. Vianen wordt daarmee het jongste Statenlid in Drenthe.

Serlie heeft de afgelopen jaren een flinke staat van dienst opgebouwd, maar de fractie van VVD Drenthe heeft er vertrouwen in dat Kees Vianen een waardige opvolger is. Fractievoorzitter Willemien Meeuwissen: “Kees heeft al een tijdje meegedraaid met de commissievergaderingen en heeft laten zien dat hij het VVD geluid goed kan overbrengen.”

Kees Vianen (28), geboren en getogen te Assen, krijgt de portefeuilles Financiën en Sport. Vianen: “het is een eer om volksvertegenwoordiger te zijn en ik kijk er naar uit om me in te zetten voor een nog mooier Drenthe. Om dan de stevige portefeuille financiën te krijgen is erg gaaf en als sportfanaat is de portefeuille sport mij natuurlijk op het lijf geschreven”.

Bouwen van woningen
Met de beëdiging van Vianen heeft Assen met fractievoorzitter Meeuwissen twee VVD Statenleden in de Provinciale Staten. Meeuwissen: “Samen zetten we als VVD fractie de komende periode vooral in op het bouwen van extra woningen. Zodat iedereen een passend huis kan vinden en kan wonen zoals en waar hij of zij wil.”

Roelof Oosting
Roelof Oosting zal aantreden tot Bijzonder Commissielid voor de VVD. Oosting is momenteel voorzitter van het VVD netwerk Zuidoost Drenthe.

Reacties

Beheer

Create AccountLog In Your Account