Kinderopvang opent met Lichtjesweek Kids First

Kinderopvang opent met Lichtjesweek Kids First

Kinderopvang opent met Lichtjesweek Kids First

Reacties uitgeschakeld voor Kinderopvang opent met Lichtjesweek Kids First

ASSEN – Per 8 februari heropent de kinderopvang haar deuren voor alle kinderen van het kinderdagverblijf en de peuteropvang. Bij Kids First COP groep verwelkomen ze de kinderen met een warm welkom tijdens de lichtjesweek.

In de week van 8 t/m 12 februari 2021 viert de kinderopvangorganisatie voor het vierde jaar op rij op alle geopende locaties de Lichtjesweek, met toepasselijk thema ‘verbinding’!

De Lichtjesweek is een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij Kids First normaliter op de locaties, samen met wijk of buurt, sportverenigingen, ouders en kinderen activiteiten organiseren. Een feest, bedacht door enthousiaste pedagogisch medewerkers, dat verbindingen legt binnen én buiten de organisatie, waarbij plezier voorop staat.

“Nu zal het in 2021, vanwege het coronavirus, toch een andere belevenis zijn dan de voorgaande jaren. We kunnen immers niet zomaar met grote groepen bijeen zijn en samen een gezellig feest vieren.” zegt Esther Ottens, communicatieadviseur Kids First. “Daarom zullen alle kinderen een cadeautje ontvangen in het kader van de Lichtjesweek. De BSO-kinderen moeten helaas iets langer wachten op hun attentie, maar deze blijft uiteraard beschikbaar wanneer ook de BSO weer geopend wordt.” vervolgt ze.

De kinderen zullen voorgelezen worden uit het prentenboek ‘Op zoek naar het lichtjesfeest’, dat vorig jaar door Kids First gelanceerd is. Het boek is gemaakt door twee pedagogisch medewerkers; auteur Sanne Amsink en illustrator Anne Kunst.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Aanhouding bij brand op GGZ Drenthe in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Aanhouding bij brand op GGZ Drenthe in Assen

Stoomcursus Mondharmonica ‘for absolute beginners’ bij Blues Assen

Reacties uitgeschakeld voor Stoomcursus Mondharmonica ‘for absolute beginners’ bij Blues Assen

Alfa-college start als eerste ROC van Nederland met nieuwe opleiding Medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen

Reacties uitgeschakeld voor Alfa-college start als eerste ROC van Nederland met nieuwe opleiding Medewerker Kinderopvang, Onderwijs en Bewegen

Verdachte steekpartij Assen-Oost langer vast

Reacties uitgeschakeld voor Verdachte steekpartij Assen-Oost langer vast

Kunstig – Oost Assen 2016

Reacties uitgeschakeld voor Kunstig – Oost Assen 2016

Tentoonstellingen over Frits Meppelink en het Drents Landrecht bij Stedelijk Museum Coevorden

Reacties uitgeschakeld voor Tentoonstellingen over Frits Meppelink en het Drents Landrecht bij Stedelijk Museum Coevorden

De Meidenclub gaat weer van start!

Reacties uitgeschakeld voor De Meidenclub gaat weer van start!

Create AccountLog In Your Account