Winkelrijk Marsdijk wordt verbouwd en wordt Winkelcentrum Marsdijk

Winkelrijk Marsdijk wordt verbouwd en wordt Winkelcentrum Marsdijk

Winkelrijk Marsdijk wordt verbouwd en wordt Winkelcentrum Marsdijk

Reacties uitgeschakeld voor Winkelrijk Marsdijk wordt verbouwd en wordt Winkelcentrum Marsdijk

ASSEN – Winkelrijk Marsdijk krijgt een opfrisbeurt en wordt omgedoopt tot Winkelcentrum Marsdijk. Tijdens de verbouwing blijven de winkels bereikbaar.

Nadat de Jumbo in januari een compleet nieuw uiterlijk kreeg en de Lidl op 11 november na een verbouwing en vergroting ook heropend wordt, is Winkelrijk Marsdijk nu aan de beurt voor een grondige vernieuwing. Samen met de vernieuwing van het winkelcentrum wordt er ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd.

Op het parkeerterrein aan de Kleuvenstee worden bij de entree de luifels verwijderd, komt er een lichtlijn en wordt het nieuwe logo geplaatst. Bij de portaalentree wordt het portaal verlaagd en wordt de constructie geschilderd. Het plein wordt voorzien van lichtkoepels die voor meer daglichttoetreding gaan zorgen. Op het plein zelf wordt vast straatmeubilair geplaatst, zoals banken en plantenbakken. De nieuwe huisstijl bestaat uit frisse kleuren die worden doorgevoerd in het winkelcentrum en op de nieuwe website.

De gemeente heeft de afgelopen maanden ook vernieuwingen doorgevoerd rondom het winkelcentrum. Zo zijn de afgelopen maand de parkeervakken verbreed en is de gemeente bezig met de renovatie van de naastgelegen sporthal, De Marsdijkhal.

Samen met het nieuwe uiterlijk van de Jumbo, de behoorlijke vergroting van de Lidl en de vernieuwingen in het winkelcentrum, is Marsdijk klaar voor de toekomst.

Tijdens de verbouwing blijven de winkels gewoon bereikbaar. Bent u benieuwd naar het verloop van de verbouwing? Via de facebookpagina van Winkelrijk Marsdijk is de verbouwing te volgen.

Foto: Impressie van het vernieuwde plein in Marsdijk. De werkelijkheid kan iets afwijken.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account