Albert Heijn Kloosterveen vernieuwd en vergroot

Albert Heijn Kloosterveen vernieuwd en vergroot

Albert Heijn Kloosterveen vernieuwd en vergroot

Reacties uitgeschakeld voor Albert Heijn Kloosterveen vernieuwd en vergroot

ASSEN – Woensdag 2 september openden supermarktmanager Maarten Runia en zijn medewerkers hun verbouwde Albert Heijn in Kloosterveen. De supermarkt is nu veel groter en heeft het allernieuwste winkelconcept. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Er is een stomerijservice en in de parkeergarage van winkelcentrum Kloosterveste kunnen klanten gratis hun auto parkeren.

“Onze supermarkt is de eerste in Assen met het allernieuwste concept”, zegt Maarten Runia trots. “De winkel is modern en heel ruim van opzet. Ik ben blij met de eerste reacties van onze klanten. Zij vinden het prettig dat de gezelligheid van voor de verbouwing gewoon is gebleven. We krijgen veel complimenten over de bredere gangpaden, de overzichtelijke afdelingen en het grote versaanbod.”

Vers

Al meteen na binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Gemakkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en maaltijdsalades. Bij de citruspers tap je snel vers sinaasappelsap. Ook kunnen klanten zelf snoepgroente zoals tomaatjes en minikomkommers naar behoefte scheppen.

Borrelplanken

Bij de bakkerij komt de hele dag door heerlijk vers brood uit de ovens. Je vindt er ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades, verse noten en andere borrelhapjes. Het assortiment van Albert Heijn Kloosterveen varieert sterk: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers. Maarten Runia: “We hebben bijvoorbeeld de droge worsten van Huls en Weidenaar, en de ontbijtkoeken van Knols.”

Innovaties

Albert Heijn Kloosterveen heeft diverse nieuwe innovaties. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Het afrekenen gaat sneller met de vernieuwde zelfscan.

Albert Heijn aan de Rondgang 20 in Assen-Kloosterveen is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 18:00 uur.

Fotobijschrift: Supermarktmanager Maarten Runia en zijn assistent Esmee Zwart openden de compleet vernieuwde Albert Heijn Kloosterveen.

Foto: Albert Heijn/Ruben Schipper

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

DERDE DINSDAG OVER MANTELZORG

Reacties uitgeschakeld voor DERDE DINSDAG OVER MANTELZORG

12e editie Sportweek Kloosterveen

Reacties uitgeschakeld voor 12e editie Sportweek Kloosterveen

De politie op zoek naar eigenaar rolstoel-fiets

Reacties uitgeschakeld voor De politie op zoek naar eigenaar rolstoel-fiets

Expo Assen timmert volop aan de weg

Reacties uitgeschakeld voor Expo Assen timmert volop aan de weg

Gratis randprogramma

Reacties uitgeschakeld voor Gratis randprogramma

Man mishandelt buschauffeur in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Man mishandelt buschauffeur in Assen

Autobrand Rolderstraat in het centrum van Assen

Reacties uitgeschakeld voor Autobrand Rolderstraat in het centrum van Assen

Create AccountLog In Your Account