DTM naar Assen maar zonder publiek

DTM naar Assen maar zonder publiek

DTM naar Assen maar zonder publiek

Reacties uitgeschakeld voor DTM naar Assen maar zonder publiek

ASSEN – De 600 Pk-sterke DTM-bolides racen van 4 tot 6 september volgens planning over het TT Circuit Assen, maar doen dat voor lege tribunes. De Nederlandse ronde in het prestigieuze toerwagenkampioenschap wordt de vijfde race op een sterk ingekorte DTM-kalender waarop naast Nederland en België enkel nog races in Duitsland gepland staan. Fans die reeds kaarten aanschaften kunnen deze vanaf 4 juni via tickets@dtm.com omzetten voor een flexibel ticket dat geldig is voor een DTM-race naar keuze tijdens dit seizoen of het 2021 seizoen.

De première van de DTM-autoraces op het TT Circuit Assen in juli vorig jaar was goed voor duizenden dag- en meerdaagse bezoeken aan de provincie Drenthe, waaronder meer dan 10.000 bezoekers uit Duitsland. Organisator LDP International b.v. uit Assen tekende eind 2018 een contract met DTM voor drie jaren DTM op Assen. De van 4 tot 6 september geplande tweede editie vindt plaats, drie dagen nadat het huidige verbod op grootschalige evenementen wordt opgeheven. Organisator Lee van Dam over het besluit de tweede editie van DTM Assen zonder publiek te verrijden:

“Het is bijzonder spijtig dat we als een gevolg van de coronacrisis geen passend vervolg kunnen bieden voor de Nederlandse én Duitse DTM-fans op Assen, maar wij zijn toch blij dat het TT Circuit Assen deel uitmaakt van de DTM Serie 2020. Zonder publiek wordt het evenement live in Duitsland uitgezonden op Sat1 en in vele andere landen. Ziggo zal het evenement in Nederland op TV brengen, waarmee wij het TT Circuit, Assen en Drenthe toch weer op de kaart zetten.”

Meer informatie over het evenement is te vinden op dtm-assen.com.

Foto: 2019 Zolder © DTM

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account