Huis bouwen of verbouwen? Bezoek de Beurs Bouwplan Thuis in Wonen

Huis bouwen of verbouwen? Bezoek de Beurs Bouwplan Thuis in Wonen

Huis bouwen of verbouwen? Bezoek de Beurs Bouwplan Thuis in Wonen

Reacties uitgeschakeld voor Huis bouwen of verbouwen? Bezoek de Beurs Bouwplan Thuis in Wonen

ASSEN – Nog 1 weekje aftellen en dan is het alweer tijd voor de 25e beurs Bouwplan Thuis in Wonen in de Expo Assen. Als u van plan bent om een ander huis te gaan kopen, of dat nu een bestaand huis is of een nieuwbouwhuis, dan neemt u vast uitgebreid de tijd om u goed te informeren. Want het betreft meestal een grote investering die u niet dagelijks doet.

Daarnaast gaat het erom dat u zich thuis voelt in het nieuwe huis. Ook als u gaat verbouwen gaat u niet over één nacht ijs. Want hoe pakt u de verbouwing nu het beste aan? Wat zijn de nieuwste technieken en hoe zorgt u ervoor dat uw investering ook duurzaam is?

Herkent u zich in het bovenstaande? Dan mag u de beurs Bouwplan Thuis in Wonen niet missen. De beurs is dé plek waar u alle informatie over bouwen, verbouwen, duurzaamheid en wonen vindt Alles onder één dak, ruim 75 specialisten staan klaar om antwoord te geven op al uw woonvragen. Zo staan er diverse architectenbureaus op de beurs, die samen met u uw droomhuis ontwerpen of u helpen met het maken van een goed plan voor een verbouwing. De vele aannemers op de beurs helpen u met het bouwen of verbouwen van de woning.

Ook op het gebied van verduurzaming is op de beurs alle informatie te vinden, van isolatie tot zonnepanelen en van warmtepompen tot gasvrij en energieneutraal wonen. Als u al een stap verder bent vindt u op de beurs bijvoorbeeld alle informatie over vloeren,  garagedeuren, kunststof kozijnen, dakvernieuwing en tegelwerk.

Ook voor de finishing touch bent u bij de beurs op het goede adres met leveranciers van prachtige op maat gemaakte keukens, mooi aangelegde tuinen, bijzondere tegelvloeren en natuurlijk gordijnen en raambekleding. En dan is er ook nog informatie over spanplafonds, aardbevingsbestendig bouwen, kasten op maat, traprenovatie, pvc vloeren, domotica… kortom, te veel om op te noemen!

Opening van de beurs op donderdag 23 januari om 13.30 uur door Janny van der Heijden

De beurs Bouwplan viert dit jaar alweer haar 25 jarig jubileum! Dat is een feestje waard, vandaar dat niemand minder dan Janny van der Heijden de opening van de beurs op donderdag 23 januari komt opluisteren.

Janny is bekend als culinair deskundige, bekend van vele televisieprogramma’s. Ook op dit moment kunnen we weer wekelijks genieten van Janny op de tv. Janny schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en tijdschriften. Daarnaast is ze bekend van de vele tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven. Afgelopen week kwamen er nog weer 2 nieuwe kookboeken van Janny op de markt, ‘Slimmer Koken’ en ‘Ovenschotels’. Janny zal samen met de organisatie donderdag 23 januari om 13.30 uur de verjaardagstaart van 25 jaar Bouwplan aansnijden en aansluitend een presentatie geven over de keuken als hart van het huis!

Praktische informatie: Beurs Bouwplan is geopend op donderdag 23 en vrijdag 24 januari van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 25 januari van 10.00tot 17.00 uur. Locatie is Expo Assen, De Haar 11 in Assen. Kijk voor meer informatie over de beurs op www.beursbouwplan.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Hobby Event, de hobbybeurs voor het hele gezin

Reacties uitgeschakeld voor Hobby Event, de hobbybeurs voor het hele gezin

Avond4Daagse 2018 Assen: einde middag beslissing wel of niet starten

Reacties uitgeschakeld voor Avond4Daagse 2018 Assen: einde middag beslissing wel of niet starten

Gevulde tribunes tijdens Viva Italia op TT Circuit 2016

Reacties uitgeschakeld voor Gevulde tribunes tijdens Viva Italia op TT Circuit 2016

Meerdere politie-eenheden en een ambulance gealarmeerd voor een incident aan de A.H.G. Fokkerstraat in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Meerdere politie-eenheden en een ambulance gealarmeerd voor een incident aan de A.H.G. Fokkerstraat in Assen

Brand boven bedrijf Pelletkachel Assen in Assen(Video)

Reacties uitgeschakeld voor Brand boven bedrijf Pelletkachel Assen in Assen(Video)

Buurthuizen krijgen hart onder riem

Reacties uitgeschakeld voor Buurthuizen krijgen hart onder riem

Eenzijdig verkeersongeval op de A28 bij Assen

Reacties uitgeschakeld voor Eenzijdig verkeersongeval op de A28 bij Assen

Asser Makelaar klaar voor de toekomst

Reacties uitgeschakeld voor Asser Makelaar klaar voor de toekomst

Create AccountLog In Your Account