Op zoek naar Wooninspiratie? Kom dan naar Bouwplan Thuis in Wonen!

Op zoek naar Wooninspiratie? Kom dan naar Bouwplan Thuis in Wonen!

Op zoek naar Wooninspiratie? Kom dan naar Bouwplan Thuis in Wonen!

Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar Wooninspiratie? Kom dan naar Bouwplan Thuis in Wonen!

ASSEN – Nog twee weken aftellen en dan is het alweer tijd voor de 25e beurs Bouwplan Thuis in Wonen in de Expo Assen. Zo’n 75 bedrijven staan dan weer te popelen om u te voorzien van de laatste informatie op het gebied van nieuwbouw, verbouw, wonen en het verduurzamen van uw huis. Natuurlijk heeft de beurs voor u weer een aantal buitenkansjes in petto!

Ontwerper Willem-Hans Beens, bekend van RTL Woonmagazine, geeft gratis interieuradvies op de beurs.

Kijkt u ook zo graag naar alle woonprogramma’s op TV? Of het nu RTL Woonmagazine is of Eigen Huis en Tuin, deze programma’s barsten van de wooninspiratie. Hoe gaaf zou het zijn als zo’n stylist eens advies geeft over uw eigen woning?  Beurs Bouwplan geeft u deze kans want we hebben samen met Vinke Beilen ontwerper Willem Hans Beens uitgenodigd en hij komt op vrijdag en zaterdag naar de beurs.

Willem-Hans Beens heeft meegewerkt aan het programma Eigen Huis & Tuin, RTL Woonmagazine, RTL Boulevard en is hij momenteel stylist bij VT Wonen.

Gratis tuinadvies van Harrie Boerhof

Een mooie sfeervolle tuin begint met een goed tuinontwerp. Of het nu gaat om het aanpassen van een bestaande tuin of een geheel nieuwe aanleg van een tuin, zonder een goed plan kan het al gauw misgaan. Maar hoe maak je een goed ontwerp en waar moet je op letten? Onze tuinontwerper Harrie Boerhof helpt u graag op weg!

Wilt u ook gratis interieuradvies van Willem-Hans Beens of gratis tuinadvies van Harrie Boerhof ? Meldt u zich dan aan via www.beursbouwplan.nl voor een afspraak. U kunt ook een mail sturen naar info@planeffect.com met de gewenste dag en tijd of contact opnemen via telefoonnummer 0529-462332. Neem vooral plattegronden  en foto’s mee zodat de heren meteen voor u aan de slag kunnen!

Onze verjaardagsgast: Janny van der Heijden

De beurs Bouwplan viert dit jaar alweer haar 25 jarig jubileum. Dat is een feestje waard vinden wij, vandaar dat we het leuk vinden dat niemand minder dan Janny van der Heijden de opening van de beurs op donderdag 23 januari komt opluisteren!

We kennen Janny allemaal als culinair deskundige, bekend van vele televisieprogramma’s. Ook op dit moment kunnen we weer wekelijks genieten van Janny op de tv. Janny schrijft al jaren vast voor diverse dagbladen en tijdschriften. Daarnaast is ze bekend van de vele tientallen succesvolle kookboeken die ze heeft geschreven.

Janny zal samen met de organisatie donderdag 23 januari om 13.45 uur de verjaardagstaart van 25 jaar Bouwplan aansnijden. Na afloop van de opening zal Janny om 14.15 uur een presentatie geven waarbij Janny ingaat op de historie van eten, het belang van koken en hoe dit door de loop der jaren veranderd is. De keuken is vaak het hart van het huis en Janny vertelt ook waar je bij het uitzoeken van een nieuwe keuken op moet letten! Natuurlijk maakt Janny ook even een ronde over de beursvloer en gaat ze met de bezoekers op de foto.

Praktische informatie: Beurs Bouwplan is geopend op donderdag 23 en vrijdag 24 januari van 14 tot 21.30 uur en zaterdag 25 januari van 10 tot 17 uur. Locatie is Expo Assen, De Haar 11 in Assen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account