Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2019

Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2019

Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2019

Reacties uitgeschakeld voor Met Jumbo Assen naar het Grote Jumbo Sinterklaasfeest 2019

ASSEN – Komende zaterdag is het zover. Dan zal Sinterklaas wederom in Assen aankomen. Ook dit jaar heeft Jumbo de goedheiligman weten te strikken voor het Grote Jumbo Sinterklaasfeest, dat op zondag 1 december in Bioscoop DNK plaatsvindt. Tot en met 27 november maken klanten van Jumbo Assen kans op gratis kaarten voor dit grootse feest, inclusief bioscoopbezoek voor de nieuwe sinterklaasfilm ‘Waar is het grote Boek van Sinterklaas?’.

In de supermarkten van Jumbo Assen komen klanten een wisselend aanbod aan producten tegen, waarbij men kans maakt op gratis kaarten voor het Sinterklaasfeest. Uiteraard mogen Sinterklaas en zijn Pieten niet ontbreken tijdens dit feest en als klap op de vuurpijl wordt de nieuwe film ‘Waar is het grote Boek van Sinterklaas?’ vertoond. DNK opent daarvoor op zondagochtend de bioscoopzalen, zodat alle prijswinnaars gegarandeerd een plekje hebben.

Als extra prijs maken twintig kinderen kans op een VIP-behandeling! Zij worden niet alleen uitgenodigd voor het Grote Sinterklaasfeest, maar zelfs thuis opgehaald. Dit gebeurt geheel in stijl met een speciale Sinterklaasfeestbus, uiteraard voorzien van lekkers, waarmee ze naar DNK vertrekken. Hier worden ze door de aanwezige Pieten hartelijk ontvangen, om daarna de film te gaan bekijken. Om kans te maken op deze bijzondere prijs kunnen kinderen meedoen aan een kleurwedstrijd. De desbetreffende kleurplaten zijn af te halen bij alle Jumbo-filialen in Assen.

“Jumbo Assen is blij dat er wederom een samenwerking rond Sinterklaas tot stand is gekomen ”, laat filiaalmanager Albert de Jong weten. “Met deze actie kunnen we ruim 400 kinderen blij maken met een prachtig feest.” Ook DNK is zeer tevreden met deze samenwerking. “Rond Sinterklaas doen we als DNK graag wat extra’s en Jumbo Assen is met haar vier filialen een ideale samenwerkingspartner, in dit geval samen met onze Bioscoop”, aldus Sales Manager Zakelijke Markt Peter van der Linde.

Het persmoment was op dinsdag 12 november bij Jumbo Assen. Filiaalmanagers Albert de Jong , Nienke Visser, Stephan Hogeveen en Harmjan Moes waren namens de Jumbo uit Assen aanwezig. DNK werd vertegenwoordigd door Peter van der Linde.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Minimal Music concerten

Reacties uitgeschakeld voor Minimal Music concerten

Repair Café Assen op 1 december

Reacties uitgeschakeld voor Repair Café Assen op 1 december

Containerbranden in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Containerbranden in Assen

Twee motorrijders raken zaterdagmorgen gewond

Reacties uitgeschakeld voor Twee motorrijders raken zaterdagmorgen gewond

Politie zoekt getuigen mishandeling jongen

Reacties uitgeschakeld voor Politie zoekt getuigen mishandeling jongen

Verkiezingsdebat Fietsen in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Verkiezingsdebat Fietsen in Assen

Aanhouding in zaak overlijden Tom de Munter TT-nacht Assen

Reacties uitgeschakeld voor Aanhouding in zaak overlijden Tom de Munter TT-nacht Assen

Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief: Van klooster tot archief – rijksbouwmeester Van Lokhorst

Reacties uitgeschakeld voor Rondleiding langs de architectuurgeschiedenis van het Drents Archief: Van klooster tot archief – rijksbouwmeester Van Lokhorst

Create AccountLog In Your Account