Koplopersymposium circulaire businessmodellen

Koplopersymposium circulaire businessmodellen

Koplopersymposium circulaire businessmodellen

Reacties uitgeschakeld voor Koplopersymposium circulaire businessmodellen

ASSEN – Op 28 november kunt u in De Nieuwe Kolk kennisnemen van de ervaringen van twee groepen bedrijven in Assen en omgeving die het afgelopen jaar deelnamen aan het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen. De bijeenkomst staat in het teken van de nieuwe transitie op duurzaam gebied: een circulaire economie en wat dit voor bedrijven betekent.

Tijdens het symposium laat Prof. Jan Jonker van de Radboud Universiteit aan de hand van voorbeelden uit diverse sectoren zien wat de circulaire economie betekent en hoe bedrijven hiermee interessante businessmodellen kunnen ontwikkelen.

Daarnaast ontvangt de Koploper met het meest overtuigende verhaal de Koploperprijs. Zij zullen onder leiding van Jan Jonker aan een panelgesprek deelnemen dat te zien zal zijn in het programma ‘Ondernemen in Drenthe’ van RTV Drenthe. Daarin laten zij zien wat het Koploperproject voor hen heeft opgeleverd en hoe ze duurzaam ondernemen oppakken. Ook gaan zij met Prof. Jonker in gesprek over de kansen van circulair ondernemen voor hun bedrijf of organisatie.

Over het Koploperproject

Het Koploperproject toekomstbestendig ondernemen richt zich op een duurzame versterking van de regionale economie, door vooruitstrevende MKB-ondernemers en andere organisaties de kennis, de tools en het netwerk te bieden om beter in te spelen op ontwikkeling naar een klimaatneutrale, circulaire en inclusieve economie.

In het project gaan bedrijven en organisaties samen aan de slag in groepen van 8 tot maximaal 15 deelnemers. Ze krijgen deskundige begeleiding en leren vooral van elkaar. In de afgelopen jaren deden in Noord-Nederland al meer dan 370 bedrijven mee. Zie voor meer informatie: assenvoorassen.nl.

Symposium vrij toegankelijk

Het symposium vindt plaats op 28 november van 13.30 tot 17.00 in De Nieuwe Kolk. Het belooft een zeer interessante middag te worden en aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is het aantal plaatsen beperkt. Aanmelden kan via: assenvoorassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account