AssenvoorAssen en Ondernemend Assen organiseren bijeenkomst ‘ondernemen met impact’

AssenvoorAssen en Ondernemend Assen organiseren bijeenkomst ‘ondernemen met impact’

AssenvoorAssen en Ondernemend Assen organiseren bijeenkomst ‘ondernemen met impact’

Reacties uitgeschakeld voor AssenvoorAssen en Ondernemend Assen organiseren bijeenkomst ‘ondernemen met impact’

ASSEN – Op 10 oktober 2019 is het dé dag van de duurzaamheid en op die dag organiseren de Asser Uitdaging, onderdeel van AssenvoorAssen, en Ondernemend Assen vanaf 16.30 uur een duurzame bijeenkomst op het podium van De Nieuwe Kolk in Assen.

De bijeenkomst heeft als titel ‘ondernemen met impact’ en bestaat naast de tiende editie van de Beursvloer ook uit een duurzaamheidsplein met netwerktafels.

Het programma start met een inspirerende spreker op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, waarna wethouder Dekker de tiende editie van de Beursvloer officieel zal openen. In een uur tijd worden dan zoveel mogelijk matches gesloten tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties op het gebied van menskracht, materialen en middelen.

Na het bekendmaken van de maatschappelijke eindstand van de Beursvloer kan er genetwerkt worden op het duurzaamheidsplein. Ook zijn er vijf organisaties die een MVO-certificaat uitgereikt krijgen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan op de website van de Asser Uitdaging: www.asseruitdaging.nl.

Beursvloer

Tijdens de Beursvloer van de Asser Uitdaging worden vraag en aanbod samengebracht met als doel het sluiten van zoveel mogelijk matches met gesloten portemonnee. Daarbij staan ontmoetingen tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven centraal en de Beursvloer zorgt voor nieuwe contacten en verbindingen die anders niet of nauwelijks tot stand komen. Kortom een evenement om te netwerken en waar je direct je maatschappelijke inzet kunt tonen. Vorig jaar (2018) zijn er 105 matches gesloten met een maatschappelijke waarde van € 155.215,00.

Netwerktafels op het duurzaamheidsplein

Diverse duurzame bedrijven in en rond Assen zullen zich tijdens de bijeenkomst presenteren. Zij laten op interactieve wijze zien wat zij doen en betekenen op het gebied van duurzaamheid.

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account