Skûtsje zeilen voor singles

Skûtsje zeilen voor singles

Skûtsje zeilen voor singles

Reacties uitgeschakeld voor Skûtsje zeilen voor singles

HEEG – Alle singles in het Noorden zijn welkom om mee te zeilen op een echt skûtsje. Op zondag 25 augustus worden de zeilen gehesen om vanuit Heeg lekker uit te waaien op de Friese wateren. Zeilervaring is niet nodig, want een ervaren schipper met bemanning is aanwezig en helpen mag. Inmiddels is de eerste boot al vol. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer skûtsjes meezeilen! Dan worden de verschillende boten op leeftijd ingedeeld.

Joyce Boerkoel van Relatiebemiddeling IndiviDuo organiseert al bijna 9 jaar diverse activiteiten. We vragen haar waarom ze de activiteiten speciaal voor singles organiseert.

Joyce legt uit: “Als een groep onbekenden elkaar ontmoeten, voelen velen zich in het begin onwennig. Zodra we wat gaan doen met elkaar, wordt de sfeer veel gemoedelijker. Je begint immers makkelijker een gesprek over wat je meemaakt en hoe je iets ervaart. Op deze manier creëer ik een platform voor singles om andere singles te ontmoeten die dezelfde activiteit(en) leuk vinden.“

Is er al een stelletje ontstaan? “Jazeker, meerdere relatie zijn zo al ontstaan,” vertelt Joyce met een grote glimlach. “Lukt het niet om zo een passende partner te vinden, of wil men niet meedoen aan deze activiteiten, dan kunnen ze natuurlijk ook beslissen om zich te laten inschrijven voor relatiebemiddeling, dan ga ik helpen met het vinden van een passende partner.”

Moeten singles zich eerst bij het relatiebureau zich laten inschrijven om mee te mogen zeilen? “Nee, alle vrijgezellen zijn welkom om mee te doen aan alle activiteiten”, legt Joyce uit. “Sommigen gebruiken een activiteit wel om kennis te maken met mij omdat ze overwegen om zich in te laten schrijven en dat is natuurlijk prima.

Nieuwsgierig hoe het is om mee te zeilen op een skûtsje? Kijk dan op de website van IndiviDuo voor het verslag met foto´s en reacties van deelnemers van het Skûtsje Zeilen 3 jaar geleden: www.individuo.nl/skutsjesilen-307/.

Het skûtsje zeilen vindt plaats op 25 augustus vanuit Heeg van 12:45 tot 17:30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via individuo.nl of bel Joyce Boerkoel op 06 – 28 63 39 62.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

DNK VERDER MET ÉÉN DIRECTEUR/BESTUURDER

Reacties uitgeschakeld voor DNK VERDER MET ÉÉN DIRECTEUR/BESTUURDER

Ondanks de warmte was het druk tijdens de Landmachtdag op de Johan Willem Friso Kazerne in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Ondanks de warmte was het druk tijdens de Landmachtdag op de Johan Willem Friso Kazerne in Assen

Bestuurder te water na ongeval in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Bestuurder te water na ongeval in Assen

Lotte Fonteijne wint Foodboeket

Reacties uitgeschakeld voor Lotte Fonteijne wint Foodboeket

Zomertijd gaat komende nacht in

Reacties uitgeschakeld voor Zomertijd gaat komende nacht in

Brandweer Assen assisteert Dierenambulance Drenthe om 4 jonge kuikens in veiligheid te brengen

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer Assen assisteert Dierenambulance Drenthe om 4 jonge kuikens in veiligheid te brengen

Create AccountLog In Your Account