Gemeente Assen krijgt certificaat ‘Maatschappelijk betrokken werkgever’

Gemeente Assen krijgt certificaat ‘Maatschappelijk betrokken werkgever’

Gemeente Assen krijgt certificaat ‘Maatschappelijk betrokken werkgever’

Reacties uitgeschakeld voor Gemeente Assen krijgt certificaat ‘Maatschappelijk betrokken werkgever’

ASSEN – Vorige week reikte  Solke Munneke, bestuurslid van de GOA Publiek het certificaat ‘Maatschappelijk betrokken werkgever’ uit aan de gemeente Assen.

‘Structureel stelt de gemeente vijf BBL leer-/werkplekken per jaar beschikbaar en zorgt zij  goed voor onze gedetacheerde  ‘BBL-ers.’ Daarvoor willen we onze waardering uitspreken.‘  BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) is een onderwijsvorm waarbij leerlingen gedurende de opleiding meerdere dagen per week werken en een dag per week naar school gaan.  De werkbegeleider van het Klantcontactcentrum nam het certificaat in ontvangst. De afdeling had de laatste twee jaar twee medewerkers in dienst die een BBL opleiding volgden.

GOA Publiek

De GOA Publiek uit Groningen faciliteert en detacheert medewerkers voor leer/-werkplekken en  banen voor trainees bij organisaties uit de (semi-) publieke sector.  De laatste tien jaar deed zij dat voor ongeveer vijfhonderd BBL-ers  over vijfenveertig verschillende organisaties. Het is de eerste keer dat zij certificaten uitreikt. Dit jaar hebben onder meer Groningen Seaports in Delfzijl en de gemeente Groningen  een certificaat voor maatschappelijk werkgeverschap gekregen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account