Zes appartementen begeleid wonen in Hotel pension ‘Perron 17′

Zes appartementen begeleid wonen in Hotel pension ‘Perron 17′

Zes appartementen begeleid wonen in Hotel pension ‘Perron 17′

Reacties uitgeschakeld voor Zes appartementen begeleid wonen in Hotel pension ‘Perron 17′

ASSEN – Het voormalig hotel pension aan de Stationsstraat 17, dat van 1976 tot en met 2005 werd gerund door Teun en Mien Christerus, krijgt een nieuwe bestemming. In het pand zijn zes nieuwe en moderne appartementen gerealiseerd. Vanaf september 2019 biedt Schouder aan Schouder hier plek voor mensen die behoefte hebben aan begeleid wonen.

Toekomstige bewoners krijgen een eigen appartement, met een woon- en slaapkamer, keuken en sanitair. De appartementen worden voorzien van een (laminaat)vloer en ook de keuken wordt van alle gemakken voorzien, zoals een afzuigkap, combi-oven, koelkast met vriesvak, kookplaat en een vaatwasser. De appartementen voldoen aan hoge comfort- en veiligheidseisen, en hebben bijvoorbeeld een brandalarm, een eigen intercom met camera, internetaansluitingen, een luchtventilatiesysteem en eigen tussenmeters.

Karakteristieke locatie met rijke historie

De locatie bevindt zich nabij het treinstation richting het centrum van Assen. In de beginjaren ontving het hotel-pension gasten via de NS . De gasten maakten dan een 7-daagse reis per bus, inclusief reisleiding, door Drenthe. Na deze gasten enige jaren te hebben verzorgd gingen de eigenaren verder met alleen logies en ontbijt totdat het in 2005 stopte. Van 2005 t/m 2018 heeft het oude pension dienst gedaan als huisvesting voor mensen met een zorgvraag.

Over Schouder aan Schouder

Stichting Schouder aan Schouder is actief in Drenthe, Groningen en Friesland. PIM Noord, STUDIEpunt en Inclusie Noord vallen onder de stichting. We bieden ambulante begeleiding, begeleiding op school, begeleiding bij hoarding, cursussen, creatieve- en muziektherapie, dagbesteding, gezinsbegeleiding, ouder-begeleiding, huiswerkbegeleiding, professional organizer en zorgregistratie. Verder verkopen we diverse producten zoals handgemaakte meubels in onze ‘Ambachtelijke Houtwerkplaats’ in Assen.

Ieder mens is voor ons uniek en waardevol. Onze missie is om schouder aan schouder te staan met iedereen die moeite ervaart om in deze samenleving aan te sluiten. Wij vinden dat elk mens recht heeft op een veilige plek om te wonen, werken of leren. Wij hebben een samenleving voor ogen waar iedereen telt en mee mag doen. Er wordt naar je uitgekeken. De overheid noemt dit met een mooi woord ‘inclusie’. Wij staan borg voor betrokkenheid, compassie en deskundigheid.

Neem vrijblijvend contact op via info@schouderaanschouder.nl. of kijk op www.schouderaanschouder.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Politie pakt ‘brillendief’ in centrum van Assen

Reacties uitgeschakeld voor Politie pakt ‘brillendief’ in centrum van Assen

Opruim dag voor de bewoners van de Lekstraat en Merwedestraat in de wijk Pittelo Assen

Reacties uitgeschakeld voor Opruim dag voor de bewoners van de Lekstraat en Merwedestraat in de wijk Pittelo Assen

Asser Mannenkoor komt weer met Potgrondconcert

Reacties uitgeschakeld voor Asser Mannenkoor komt weer met Potgrondconcert

Twee gewonden bij verkeersongeval op de Europaweg-Noord in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Twee gewonden bij verkeersongeval op de Europaweg-Noord in Assen

Lezing en pop-up store Het Pauperparadijs bij Vanderveen

Reacties uitgeschakeld voor Lezing en pop-up store Het Pauperparadijs bij Vanderveen

1 april 2017 – Sponsordag SV Hoogersmilde Handbal

Reacties uitgeschakeld voor 1 april 2017 – Sponsordag SV Hoogersmilde Handbal

Create AccountLog In Your Account