“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

Reacties uitgeschakeld voor “Vergroot uw wereld, word gastgezin”

ASSEN –  Met het programma High School Holland biedt Travel Active – Nederlands grootste uitwisselingsorganisatie – buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons land te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Met als streven dat een avontuur in Nederland iets oplevert voor beide partijen. De 18-jarige Ashlynn is sinds januari 2019 in Nederland en gaat naar het Nassau College in Assen. Vanwege een gewijzigde situatie in het huidige gastgezin zijn we op zoek naar een nieuw gastgezin per medio juni tot aan de herfstvakantie, in de omgeving Assen. Ze houdt van lezen, gesprekken voeren, wandelen, muziek luisteren, theaters bezoeken en tijd doorbrengen met familie.

Iedereen kan gastgezin zijn

Gastgezinnen wonen overal in Nederland en zijn er in alle soorten en maten. Gezinnen met en zonder kinderen, alleenstaand, jong of al wat ouder: in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Zolang u maar enthousiast bent en openstaat voor een interculturele ervaring.

Ashlynn stelt zich even voor

“Mijn naam is Ashlynn, ik ben 18 jaar en kom uit Australië. Mijn familie bestaat uit mijn broer Brendan, mijn moeder, onze Jack Russel hond en onze kat. Mijn ouders zijn gescheiden maar m’n vader woont niet ver van ons vandaan, dus ik zie hem regelmatig.”

“Als persoon zou ik mezelf beschrijven als observerend, volwassen, vastbesloten, empathisch en iemand die graag een goed gesprek voert met anderen. Ik ben dol op lezen, ook omdat het mij veel nieuwe dingen leert. Ik wil graag mijn uitwisselingervaring doen in het land bekend staat om de fietscultuur, de kunst, geschiedenis en prachtige architectuur. Ik wil graag leren over de Nederlandse cultuur, de taal, de geschiedenis en het eten. Het idee dat ik naar school zal gaan in een ander land en in ander huis ga wonen vind ik spannend en leuk tegelijk. Het zal een ontzettend leerzame ervaring worden, dat weet ik zeker! Ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen, om jullie te ontmoeten en deel te zijn van jullie familie. Ik wil jullie bedanken dat jullie mij helpen om deze droom werkelijkheid te laten worden.”

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Mooiste kunstwerken uit boomstammen door kettingzagen

Reacties uitgeschakeld voor Mooiste kunstwerken uit boomstammen door kettingzagen

Studenten Alfa-college Hoogeveen in het zonnetje voor adequaat optreden

Reacties uitgeschakeld voor Studenten Alfa-college Hoogeveen in het zonnetje voor adequaat optreden

Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Reacties uitgeschakeld voor Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Van der Valk Hotel Assen renoveert restaurant

Reacties uitgeschakeld voor Van der Valk Hotel Assen renoveert restaurant

Zorgaanbieder Schouder aan Schouder opent drie nieuwe locaties voor dagbesteding en beschermd wonen

Reacties uitgeschakeld voor Zorgaanbieder Schouder aan Schouder opent drie nieuwe locaties voor dagbesteding en beschermd wonen

Medewerkster videotheek Movie MAXX op hoofd geslagen bij beroving Assen

Reacties uitgeschakeld voor Medewerkster videotheek Movie MAXX op hoofd geslagen bij beroving Assen

Create AccountLog In Your Account