“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

“Vergroot uw wereld, word gastgezin”

Reacties uitgeschakeld voor “Vergroot uw wereld, word gastgezin”

ASSEN –  Met het programma High School Holland biedt Travel Active – Nederlands grootste uitwisselingsorganisatie – buitenlandse jongeren de mogelijkheid om naar ons land te komen en kennis te maken met de Nederlandse cultuur.

Met als streven dat een avontuur in Nederland iets oplevert voor beide partijen. De 18-jarige Ashlynn is sinds januari 2019 in Nederland en gaat naar het Nassau College in Assen. Vanwege een gewijzigde situatie in het huidige gastgezin zijn we op zoek naar een nieuw gastgezin per medio juni tot aan de herfstvakantie, in de omgeving Assen. Ze houdt van lezen, gesprekken voeren, wandelen, muziek luisteren, theaters bezoeken en tijd doorbrengen met familie.

Iedereen kan gastgezin zijn

Gastgezinnen wonen overal in Nederland en zijn er in alle soorten en maten. Gezinnen met en zonder kinderen, alleenstaand, jong of al wat ouder: in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Zolang u maar enthousiast bent en openstaat voor een interculturele ervaring.

Ashlynn stelt zich even voor

“Mijn naam is Ashlynn, ik ben 18 jaar en kom uit Australië. Mijn familie bestaat uit mijn broer Brendan, mijn moeder, onze Jack Russel hond en onze kat. Mijn ouders zijn gescheiden maar m’n vader woont niet ver van ons vandaan, dus ik zie hem regelmatig.”

“Als persoon zou ik mezelf beschrijven als observerend, volwassen, vastbesloten, empathisch en iemand die graag een goed gesprek voert met anderen. Ik ben dol op lezen, ook omdat het mij veel nieuwe dingen leert. Ik wil graag mijn uitwisselingervaring doen in het land bekend staat om de fietscultuur, de kunst, geschiedenis en prachtige architectuur. Ik wil graag leren over de Nederlandse cultuur, de taal, de geschiedenis en het eten. Het idee dat ik naar school zal gaan in een ander land en in ander huis ga wonen vind ik spannend en leuk tegelijk. Het zal een ontzettend leerzame ervaring worden, dat weet ik zeker! Ik kan niet wachten om aan dit avontuur te beginnen, om jullie te ontmoeten en deel te zijn van jullie familie. Ik wil jullie bedanken dat jullie mij helpen om deze droom werkelijkheid te laten worden.”

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Brandweer controleert rookkanaal na vlam in de pan

Reacties uitgeschakeld voor Brandweer controleert rookkanaal na vlam in de pan

Ongeval bij de Steile Wand op het terrein van het TT Festival

Reacties uitgeschakeld voor Ongeval bij de Steile Wand op het terrein van het TT Festival

Lente Kermis Assen 2017

Reacties uitgeschakeld voor Lente Kermis Assen 2017

Dag en nacht bussen tijdens TT Assen

Reacties uitgeschakeld voor Dag en nacht bussen tijdens TT Assen

Bijzondere uitvaartkist op Inspiratiedag Hillig Meer

Reacties uitgeschakeld voor Bijzondere uitvaartkist op Inspiratiedag Hillig Meer

Viespeuk belaagt zwemmende meisje in De Bonte Wever Assen

Reacties uitgeschakeld voor Viespeuk belaagt zwemmende meisje in De Bonte Wever Assen

Bestelbusje voor tweede keer in de brand op N33

Reacties uitgeschakeld voor Bestelbusje voor tweede keer in de brand op N33

TIMZINGT MET NIEUW CABARETPROGRAMMA IN ASSEN

Reacties uitgeschakeld voor TIMZINGT MET NIEUW CABARETPROGRAMMA IN ASSEN

Create AccountLog In Your Account