Kookpub Dalen in het Fire & Food magazine

Kookpub Dalen in het Fire & Food magazine

Kookpub Dalen in het Fire & Food magazine

Reacties uitgeschakeld voor Kookpub Dalen in het Fire & Food magazine

DALEN – Op 22 maart kwam de nieuwe editie van het BBQ magazine Fire  & Food in de winkels. Fire & Food is het ultieme barbecue magazine met 84 pagina’s vol barbecue inspiratie, recepten en rapportages.

In deze editie staat een artikel van Jeanette Rijnsbeek eigenaresse van Freestyle BBQ. Jeanette heeft voor het magazine bij de Kookpub een demopitmaster gegeven voor Big Green Egg, Weber en Braai. Jeanette kent Aly Dijkema van de Kookpub van de examens voor pitmaster & braaimeester waar beide dames aan deelnamen. Aly Dijkema werd hier de eerste vrouwelijke pittmaster & braaimeester van het Noorden.

Jeanet Rijsbergen heeft de Kookpub in Dalen gekozen wegens het prachtige decor, en omdat de locatie uitnodigt om een prachtige fotosessie te organiseren. Aly heeft zelf veel met BBQ-en en koken en de Kookpub Dalen is een prachtige sfeervolle, bijzondere locatie zowel van binnen als buiten.

Aly is in 2004 begonnen met de Kookpub, daarna volgde in 2011 de B&B De Bedstay. Helaas brandde alles in de nacht van oud en nieuw 2014/2015 volledig af. Maar na de brand heropende Aly in 2016 haar deuren van de prachtig opnieuw opgebouwde Kookpub en B&B de Bedstay.

Aly Dijkema is erg blij met deze promotie van haar Kookpub in Dalen. “Een mooie gelegenheid om de Kookpub en Dalen op de kaart te zetten”. Aldus Aly Dijkema.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account