Dimmendaal mannenmode organiseert The Vanguard Roadshow

Dimmendaal mannenmode organiseert The Vanguard Roadshow

Dimmendaal mannenmode organiseert The Vanguard Roadshow

Reacties uitgeschakeld voor Dimmendaal mannenmode organiseert The Vanguard Roadshow

COEVORDEN – Ter lancering van de Vanguard V850 jeans én V850 bike introduceert Vanguard dit voorjaar de zevende editie van The Vanguard Roadshow. The Roadshow gaat in maart van start en toert door het hele land.

Op zaterdag 13 april organiseert het team van Vanguard Clothing specialisten in samenwerking met Dimmendaal mannenmode The Roadshow in Coevorden. Deze dagen staan geheel in het teken van de nieuwste V850 jeans én de custom Vanguard Moto Guzzi V850 motor.

Vanguard Clothing specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Dimmendaal mannenmode het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor €129,- aan Vanguard kleding aanschaft een T-shirt cadeau! Iedere consument die deze dag voor €399,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt een leren aktetas t.w.v. €249,95 Bij €499,- aan Vanguard kleding aanschaft ontvangt  de consument een leren tas cadeau t.w.v. €349,95!

THE V850 Jeans

Vanguard maakt sinds jaar en dag naam met unieke cross-overs tussen haar jeans en custom Moto Guzzi motoren. Ook in deze collectie vindt er weer een kruisbestuiving plaats tussen deze twee ambachtelijke processen; het bouwen van een custom motorfiets en het ontwikkelen van een nieuwe jeans. De nieuwe V850 Rider Jeans is een NOOS jeans van soepele 4-way stretch denim in twee nieuwe wassingen: Clean Dark Blue en Mid Blue Used.

Gelijktijdig met de jeans brengen de mannen van Wrench Kings de ‘Master of Endurance’ tot leven, een door Gannet Design ontworpen Moto Guzzi V7. Het design is een hele diepe buiging naar de legendarische Moto Guzzi V850 Le Mans en een ode aan de rijke racehistorie. De futuristische custom heeft allerlei details die verwijzen naar de jeans – en andersom – zoals de kleur en stiksels van het zadel, de V-vormige cut-out voor het achterlicht, de waistband patch in Decadent Chocolate, de triple highway stitching, de V boven de backpocket en het ritsje aan de zijkant van het zadel.

De bijzondere, one-of motoren van Vanguard doen nogal wat stof opwaaien in de internationale custom scene en ook de aankondiging van de Vanguard Moto Guzzi V850 en de bijbehorende jeans zorgt voor hooggespannen verwachtingen.

Om dit rijdende design-statement kracht bij te zetten presenteert Vanguard de V850 Capsule Collectie, een compacte collectie waarin geen concessies gedaan zijn en er uitsluitend met de beste kwaliteiten is gewerkt. De collectie bestaat uit een schaapsleren jas, twee shirts, een T-shirt en een Italiaanse black denim. Als ode aan deze futuristische Moto Guzzi hebben alle items ofwel dezelfde kleur als de custom of onderdelen daarvan, of hebben ze accenten en details die direct naar de machine verwijzen. Zo ontstaat een stijlvolle, motor-geïnspireerde capsule collectie waarin stijl, eigenzinnigheid en comfort zich moeiteloos laten combineren.

De Vanguard Clothing specialisten en het team van Dimmendaal mannenmode laten graag zien hoe de jeans in diverse wassingen perfect te combineren is tijdens verschillende draagmomenten.

Dimmendaal mannenmode en de Vanguard Clothing experts heten u van harte welkom op zaterdag 13 april in Coevorden.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Lezing Genezing langs geestelijke weg – de sleutel voor de gezondheid van morgen?

Reacties uitgeschakeld voor Lezing Genezing langs geestelijke weg – de sleutel voor de gezondheid van morgen?

KERSTGROET 2015 BIBLIOTHEEK ASSEN

Reacties uitgeschakeld voor KERSTGROET 2015 BIBLIOTHEEK ASSEN

Man gewond bij overval op Koopmansplein in het centrum van Assen, dader voortvluchtig (Update)

Reacties uitgeschakeld voor Man gewond bij overval op Koopmansplein in het centrum van Assen, dader voortvluchtig (Update)

Goede zaken voor team Talens tijdens het BSB weekend

Reacties uitgeschakeld voor Goede zaken voor team Talens tijdens het BSB weekend

Bikefestival Assen

Reacties uitgeschakeld voor Bikefestival Assen

Zeer grote brand bij agrarisch bedrijf in Zeijen (Update Foto’s)

Reacties uitgeschakeld voor Zeer grote brand bij agrarisch bedrijf in Zeijen (Update Foto’s)

Holland Festival Assen De Bonte Wever

Reacties uitgeschakeld voor Holland Festival Assen De Bonte Wever

BMW in de sloot aan de Balkenweg in Assen

Reacties uitgeschakeld voor BMW in de sloot aan de Balkenweg in Assen

Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Reacties uitgeschakeld voor Het Markehuus: de ontmoetingsplek voor iedereen

Create AccountLog In Your Account