Kenniskaravaan ter ondersteuning van maatschappelijke organisaties

Kenniskaravaan ter ondersteuning van maatschappelijke organisaties

Kenniskaravaan ter ondersteuning van maatschappelijke organisaties

Reacties uitgeschakeld voor Kenniskaravaan ter ondersteuning van maatschappelijke organisaties

ASSEN – Vanuit de Asser Uitdaging worden maatschappelijke organisaties ondersteund met kennis en daarvoor is een Kenniskaravaan opgezet. Op meerdere momenten in het jaar worden bedrijven gevraagd om hun kennis te delen met maatschappelijke organisaties middels interessante workshops.

De eerste bijeenkomst is geweest met als thema ‘marketing’ en werd verzorgd door Dorothea Piek en Christine van de Wetering van CRISP Klantgeluk. Bijna twintig geïnteresseerden waren aanwezig en hebben nagedacht over vragen als: welke elementen in de organisatie zorgen ervoor dat mensen aan je gebonden zijn en blijven en wat maakt dat mensen bij jou komen. In de workshop zijn de ‘grondpalen’ uitgezet en de eerste kleine stappen gezet op het gebied van bewustwording, positionering en marketing. Al met al een vruchtbare middag met verrassende nieuwe inzichten waar de deelnemers graag een vervolg aan geven.

Volgende bijeenkomst

Van der Valk Assen heeft de ruimte en de catering ter beschikking gesteld en bood de deelnemers na afloop een dinerdeal aan. De volgende bijeenkomst is op: 27 mei en heeft als thema ‘fondsen werven’. Aanmelden is gratis en kan door een mail te sturen naar: info@asseruitdaging.nl. Bedrijven die het leuk vinden om kennis te delen kunnen reageren via hetzelfde adres.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account