Coevorden werkt aan klantbeleving

Coevorden werkt aan klantbeleving

Coevorden werkt aan klantbeleving

Reacties uitgeschakeld voor Coevorden werkt aan klantbeleving

COEVORDEN – Het centrummanagement in Coevorden is actief bezig om Coevorden op de kaart te zetten. Gastvrijheid en goed ondernemerschap in de lokale winkels en horeca zijn daar belangrijk in”.

Om daar-mee een slag te maken is vanuit het Centrummanagement samenwerking gezocht met Klik Company uit Emmen. Klik Company is een onderzoek- en trainingsbureau gespecialiseerd in klantgerichtheid. Ondernemers konden zich voor dit klantbelevingstraject aanmelden en voor een kleine bijdrage hier-aan meedoen. De deelnemers zijn allen bezocht door een mystery shopper om de klantbeleving te meten.

Dinsdag 12 maart was er een plenaire terugkoppeling aan deze ondernemers. De mystery shoppers van Klik Company hebben gemerkt dat de basis in klantvriendelijkheid en klantgerichtheid bij de aanwezige ondernemers prima was. De mystery shopper werd overal begroet en werd keurig geholpen, echter is er nog voldoende ruimte om van de huidige klanten fans en ambassadeurs te maken. Tijdens de inspiratiesessie kregen de ondernemers tips en tricks om meer aandacht aan de klant te geven, nieuwsgierig te zijn en door een fijn klantgesprek aan te gaan juist op een servicege-richte manier te kunnen verkopen.

De vervolgstap is om samen met de alle ondernemers uit Coevor-den na te denken over de vraag: “Hoe kunnen we de klantverwachtingen in Coevorden overtreffen?”. Niet alleen in de winkels maar ook online. Concrete tips voor het verbeteren van de online klantbele-ving op social media werden tijdens de inspiratiesessie al gegeven. Deelnemende ondernemers waren erg enthousiast over het programma en zien graag een vervolg op de avond, belangrijker nog dat meerdere ondernemers in Coevorden een dergelijke avond zullen bijwonen. “Als mijn buurman het goed heeft dan profiteer ik daarvan mee” was een uitspraak waar de aanwezige ondernemers het met elkaar over eens waren. Het centrummanagement wil nog voor de zomer een 2e sessie organiseren voor de ondernemers uit het centrum van Coevorden.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Open dag Alfa-college Sport en Bewegen

Reacties uitgeschakeld voor Open dag Alfa-college Sport en Bewegen

Auto en scooter botsen op Obrechtlaan in de wijk Noordepark in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Auto en scooter botsen op Obrechtlaan in de wijk Noordepark in Assen

Wethouder opent Nationale Voorleesdagen met kinderen Kids First

Reacties uitgeschakeld voor Wethouder opent Nationale Voorleesdagen met kinderen Kids First

Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje

Reacties uitgeschakeld voor Lokale VVD zet ondernemers in het zonnetje

Opruimtips voor een leger huis en hoofd

Reacties uitgeschakeld voor Opruimtips voor een leger huis en hoofd

Personenauto knalt op boom op Witterstraat

Reacties uitgeschakeld voor Personenauto knalt op boom op Witterstraat

Scheiden tijdens de coronacrisis: nog meer onzekerheden

Reacties uitgeschakeld voor Scheiden tijdens de coronacrisis: nog meer onzekerheden

Nars Gottmer geeft meer dan 8 uur les voor het goede doel

Reacties uitgeschakeld voor Nars Gottmer geeft meer dan 8 uur les voor het goede doel

Create AccountLog In Your Account