Coevorden stelt een activiteiten coördinator aan

Coevorden stelt een activiteiten coördinator aan

Coevorden stelt een activiteiten coördinator aan

Reacties uitgeschakeld voor Coevorden stelt een activiteiten coördinator aan

COEVORDEN – Sinds 1 februari 2019 is er naast het bestuur, uitvoerende centrummanager en secretariaat/marketingmedewerker een activiteiten coördinator aangenomen om de binnenstad verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Het doel van de activiteiten coördinator is zorgen voor een goed functionerend activiteitenprogramma om bezoekers naar de binnenstad van Coevorden te trekken en wat bijdraagt aan de uitstraling en de gezelligheid van Coevorden.

De activiteitencoördinator zal nauw samenwerken met de activiteitencommissie en diverse vrijwilligers. Deze kartrekker is gevonden in de persoon van Willem de Bie. Willem de Bie (58) is sinds 5 jaar woonachtig in Coevorden, en voelde zich vanaf het eerste moment meteen thuis.

“Ik zie mijn taken voor het centrum van Coevorden als een zeer mooie aanvulling op mijn entertainment werkzaamheden. Organiseren, meedenken, faciliteren en alles wat daar bij komt is mij op mijn lijf geschreven” aldus Willem de Bie. Willem wil graag met de ondernemers en het centrummanagement zijn schouders eronder zetten om een mooi en bruisend Coevorden te maken.

Stichting Centrummanagement Coevorden is het samenwerkingsverband van diverse partijen in het centrum van Coevorden. Onder het bestuur is een uitvoerende centrummanager en een secretariaat/marketingmedewerker actief. Samen wordt er gewerkt aan een binnenstad van Coevorden waar mensen graag komen. Om te winkelen, elkaar te ontmoeten en/of om in aanraking te komen met de rijke historie van Coevorden. Dat wordt gedaan via marketing, aankleding van de stad, diverse kleine en grote projecten en ook vooral via leuke activiteiten en evenementen.

Hou www.stadcoevorden.nl en de Facebook pagina Stad Coevorden in de gaten voor alle activiteiten en evenementen in de binnenstad.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account