Expo Assen timmert volop aan de weg

Expo Assen timmert volop aan de weg

Expo Assen timmert volop aan de weg

Reacties uitgeschakeld voor Expo Assen timmert volop aan de weg

Bij Expo Assen, de evenementenlocatie naast het TT circuit, ziet de agenda er de komende weken mooi gevuld uit. Bezoekers vinden er niet alleen de welbekende Drentse Vlooienmarkt op 10 maart, maar er staan ook een aantal leuke nieuwe evenementen op de kalender.

Hobby Event

Om te beginnen staat van 1 t/m 3 maart de nieuwe titel Hobby Event op het programma. Een gezellig evenement waar je met het hele gezin naar toe kan. Tijdens Hobby Event maken bezoekers kennis met de meest uiteenlopende hobby’s.

Van knutselen tot modelbouw en van lego tot sushi maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 10.000 m2 wordt gevuld met standhouders die uitleg geven en hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

We Are 90’s

Het weekend daarna komen de 90’s helemaal tot leven tijdens We Are 90’s. Met top dj’s en artiesten uit de jaren negentig als Mental Theo, Paul Elstak en Party Animals wordt het gegarandeerd feest in de speciaal voor We Are 90s volledig omgetoverde locatie. Natuurlijk komt er veel Happy Hardcore en Euro House uit de 90 voorbij. Bovendien zullen de DJ’s van het Foute Uur, het populaire radioprogramma van Q Music, de feeststemming er lekker inbrengen. Lekker meebrullen met ‘foute’ dansklassiekers.

Ook Twenty 4 Seven en DJ Nelson betreden het podium tijdens We Are 90s op 9 maart, net als een stoet aan geweldige en kleurrijke danseressen. Trek je dansschoenen dus maar aan voor je naar Expo Assen afreist want stilstaan is tijdens We Are 90’s geen optie. Kaarten zijn nog verkrijgbaar.

Drukke agenda

Een andere bekende grote publiekstrekker is de Occassionshow van 14 t/m 17 maart, waar naast 500 interessante occasions voor het eerst ook prachtige klassiekers, youngtimers en sportauto’s te vinden zijn. Een deel daarvan wordt op de zondag geveild.

Op zaterdag 23 maart verzamelen vogelliefhebbers uit diverse landen zich om te genieten van Vogelweelde. Op 6000m2 vindt men hier verschillende soorten vogels, benodigdheden en leuke hebbedingen voor de vogelhobby. Tot slot vindt op 29 en 30 maart Indoor tractorpulling met trucks en tractoren plaats op twee banen. Twee super spannende avonden vol sensatie en plezier.

Drukke weken dus voor Expo Assen!

Meer informatie over alle evenementen is te vinden op www.expoassen.nl.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Else Wijnhoff wint 50e Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal

Reacties uitgeschakeld voor Else Wijnhoff wint 50e Fotomanifestatie Drenthe Vechtdal

Kind & Scheiding informatiedagen in Bibliotheek Assen

Reacties uitgeschakeld voor Kind & Scheiding informatiedagen in Bibliotheek Assen

Kiwanis Tasty Dinner levert 2500 euro op

Reacties uitgeschakeld voor Kiwanis Tasty Dinner levert 2500 euro op

List, Shaffy & Piaf in Café Herberg de Koppelpaarden én DNK

Reacties uitgeschakeld voor List, Shaffy & Piaf in Café Herberg de Koppelpaarden én DNK

Talenten Penta starten met lessen Cambridge English; Let’s widen your horizon!

Reacties uitgeschakeld voor Talenten Penta starten met lessen Cambridge English; Let’s widen your horizon!

Oude Ford Thunderbird in brand op de A28 bij Assen

Reacties uitgeschakeld voor Oude Ford Thunderbird in brand op de A28 bij Assen

Create AccountLog In Your Account