Asser roeiclub organiseert een Benefiet Diner voor KiKaRow

Asser roeiclub organiseert een Benefiet Diner voor KiKaRow

Asser roeiclub organiseert een Benefiet Diner voor KiKaRow

Reacties uitgeschakeld voor Asser roeiclub organiseert een Benefiet Diner voor KiKaRow

Assen – In het voorjaar en zomer van 2019 organiseert KiKaRow een rondje NL. Een roeiboot mede bemand met ex-kinderkankerpatiënten, familieleden en buddy’s zal dan in veertien weekenden 1.400 kilometer door Nederland roeien. Dit doen ze om geld in te zamelen voor “LATER”: een onderzoek naar de gevolgen, van de langere termijneffecten, van de behandeling van kanker bij kinderen.  Om de toekomstige kwaliteit van leven voor ex-kankerpatiëntjes zo goed mogelijk te waarborgen.

In het weekend van 8 en 9 juni is de ARC (Asser Roei Club) de pleisterplaats voor KiKaRow. Wij van de roeiclub willen graag een leuk bedrag meegeven aan deze roeiers, wanneer zij onze club bezoeken en zijn dan ook al druk bezig met het inzamelen. Zo hebben onze huisbakkers taart verkocht tijdens de clubkampioenschappen, hebben onze jeugdroeiers clubloten verkocht waarvan de opbrengt naar de KiKaRow gaat en kunnen roeiers elke zaterdag een heerlijke warme kop verse soep kopen om de KiKaRow-kas extra te spekken.

Wilt u ook bijdragen aan het realiseren van ons doel, het inzamelen van zoveel mogelijk geld voor KiKa project “Later”?  Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan dit diner met als thema rondje-NL. U kunt zich vóór 21 januari aanmelden via kikarow@asserroeiclub.nl. De kosten zijn € 50 pp, all-in. Na betaling krijgt u de toegangskaarten en bent u vanaf 18.30 uur in feestelijke kleding welkom in ons clubrestaurant aan het Havenkanaal. Het diner zal dan om 19.00 uur starten. Het aantal plaatsen is beperkt, reserveer daarom tijdig. Het beloofd een culinaire en gezellige avond te worden.

Meer informatie over de activiteiten die wij voor KiKaRow organiseren en over het Benefiet Diner vindt u op onze website https://www.asserroeiclub.nl/kikarow of vraag informatie aan via e-mail kikarow@asserroeiclub.nl. Tot ziens op 2 februari.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Baksteen op de voorruit van de auto gegooid in Roden

Reacties uitgeschakeld voor Baksteen op de voorruit van de auto gegooid in Roden

TIMZINGT MET NIEUW CABARETPROGRAMMA IN ASSEN

Reacties uitgeschakeld voor TIMZINGT MET NIEUW CABARETPROGRAMMA IN ASSEN

het meisje van Yde

Reacties uitgeschakeld voor het meisje van Yde

Weten waar je vandaan komt?

Reacties uitgeschakeld voor Weten waar je vandaan komt?

Studiekeuze zonder stress over schoolkosten :Acht mbo’s in het noorden zorgen voor gezamenlijke regeling

Reacties uitgeschakeld voor Studiekeuze zonder stress over schoolkosten :Acht mbo’s in het noorden zorgen voor gezamenlijke regeling

Zomertijd gaat komende nacht in

Reacties uitgeschakeld voor Zomertijd gaat komende nacht in

Onrust over gasboringen in wijk Marsdijk en Loon neemt verder toe

Reacties uitgeschakeld voor Onrust over gasboringen in wijk Marsdijk en Loon neemt verder toe

Wilde achtervolging assen (Update Foto’s / Video)

Reacties uitgeschakeld voor Wilde achtervolging assen (Update Foto’s / Video)

Create AccountLog In Your Account