Gratis van Woonspecialisten op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen!

Gratis van Woonspecialisten op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen!

Gratis van Woonspecialisten op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen!

Reacties uitgeschakeld voor Gratis van Woonspecialisten op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen!

Assen – Iedereen wil zich prettig voelen in zijn huis. Is je huis nog niet helemaal af of ben je op zoek naar een ander of nieuw huis? Laat het dan niet alleen bij dromen, maar kijk wat er mogelijk is om je woondromen te realiseren en kom naar de beurs Bouwplan Thuis in Wonen. Deze beurs strijkt eind deze maand weer neer in Expo Assen (voorheen TT-Hal). De beursvloer van Bouwplan is dé plek om je woondromen om te zetten in realiteit!
Op de beurs zijn diverse specialisten aanwezig om je te voorzien van gratis advies zodat je daarna weloverwogen de juiste keuzes kunt maken voor je huis, tuin of interieur!

Gratis interieuradvies van Georgia de Vlieger, winnaar van TV programma Design Droom!

Kijk je ook zo graag naar alle woonprogramma’s op TV? Of het nu RTL Woonmagazine is of Eigen Huis en Tuin, deze programma’s barsten van de wooninspiratie en brengen echt wooninspiratie!

In de afgelopen weken was er een nieuw programma in deze categorie te zien bij SBS 6, ‘DESIGNDROOM’. In dit programma namen zes interieurdesigners het tegen elkaar op in dé strijd om de titel “Beste interieurdesigner van Nederland”. De winnaar van het programma is Georgia de Vlieger geworden, een jonge ambitieuze interieurdesigner. Georgia heeft in het programma laten zien dat ze prachtige interieurs kan stylen met een moderne en natuurlijke uitstraling.

Als organisatie zijn we er trots op dat Georgia 3 dagen naar de beurs komt om zoveel mogelijk van onze bezoekers interieuradvies te geven. Wil je in aanmerking komen voor een advies van Georgia? Reserveer dan een gesprek via de site www.beursbouwplan.nl of stuur een mailtje naar algemeen@planeffect.com! Tekeningen meenemen natuurlijk!

Gratis tuinadvies van tuinarchitecten Harrie Boerhof en Martin Knol!

Op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen presenteren zich diverse hoveniersbedrijven. Zij laten u nieuwe trends zien, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen tuin!

Een mooie sfeervolle tuin begint met een goed ontwerp. Of het nu gaat om het aanpassen van de tuin of een geheel nieuwe aanleg van de tuin, zonder een goed plan kan het gauw misgaan. Maar hoe maak je een goed ontwerp en waar moet je op letten, wat zijn de mogelijkheden? Op de beurs hebben we maar liefst 2 tuinarchitecten die u graag van advies voorzien!

Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof is expert op het gebied van tuinrenovatie, herinrichting van de tuin en advies over onderhoud van de tuin. Bij Hoveniersbedrijf Harrie Boerhof draait alles om de liefde voor de natuur en voor tuinen. Met veel inlevingsvermogen, creativiteit en deskundigheid kan hij u tuinwensen omzetten in een mooi en praktisch ontwerp en voorziet hij u van bruikbare adviezen.

De tuinen van Martin Knol Tuinontwerp kenmerken zich door heldere lijnen en veel groen. Martin Knol Tuinontwerp kan zorgen voor de complete tuinaanleg, maar als u zelf aan de slag wilt kunt u ook volstaan met een ontwerp, beplantingsplan, een verlichtingsplan en een begroting.

Wil je gratis tuinadvies van Harrie Boerhof of Martin Knol? Reserveer dan een gesprek via de site www.beursbouwplan.nl of stuur een mailtje naar algemeen@planeffect.com! Graag tekeningen en foto’s van de tuin meenemen.

Gratis lichtadvies van Audio & Light Concepts

Vaak is verlichting een ondergeschoven kindje bij de inrichting van een woning. Maar als het huis dan éénmaal gebouwd is, kom je erachter dat de lampen op de verkeerde plek zitten, dat er op bepaalde plekken verlichting ontbreekt of juist overbodig is aangelegd. En dan wordt het rommelen met stekkers en snoertjes. Met een lichtadvies ben je verzekerd van de juiste verlichting op juiste plek met de bijpassende sfeer. En dus juist als je nog van plan bent om te gaan bouwen, is het van belang dat je rekening houdt met de goede lichtpunten op de juiste plek!

Audio & Light Concepts bestaat uit een team met mensen die passie hebben voor verlichting. Zij voorzien je op de beurs graag van gratis lichtadvies! Wil je in aanmerking komen voor een advies van ALC? Reserveer dan een gesprek via de site www.beursbouwplan.nl of stuur een mailtje naar algemeen@planeffect.com! Ook hier graag zoveel mogelijk tekeningen en plattegronden meenemen.

De beurs Bouwplan Thuis in Wonen wordt gehouden van 24 t/m 26 januari in de Expo Assen (voorheen TT Hall). Meer informatie over de beurs is te vinden op www.beursbouwplan.nl

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Boom valt op woning aan de Leemveld in de wijk Peelo Assen

Reacties uitgeschakeld voor Boom valt op woning aan de Leemveld in de wijk Peelo Assen

FI-coureur Nico Hülkenberg komt naar GAMMA Racing Days 2017 Assen

Reacties uitgeschakeld voor FI-coureur Nico Hülkenberg komt naar GAMMA Racing Days 2017 Assen

Man gewond na steekincident Assen

Reacties uitgeschakeld voor Man gewond na steekincident Assen

Auto’s en woning doelwit van inbrekers in de wijk Kloosterveen Assen

Reacties uitgeschakeld voor Auto’s en woning doelwit van inbrekers in de wijk Kloosterveen Assen

Cultuur snuiven in februari bij de Wereldwijze Workshops 2018

Reacties uitgeschakeld voor Cultuur snuiven in februari bij de Wereldwijze Workshops 2018

Inwoners Drenthe produceren veel afval

Reacties uitgeschakeld voor Inwoners Drenthe produceren veel afval

Dranquilo-campagne: doorbreek je drinkgewoontes  

Reacties uitgeschakeld voor Dranquilo-campagne: doorbreek je drinkgewoontes  

Create AccountLog In Your Account