De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

Reacties uitgeschakeld voor De vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

 •  12 januari is de traditionel Trimloop, de vierde editie van Run2Day Trimlopen 2018/2019.

  Dit keer wordt de Trimloop gecombineerd met een NIEUWJAARSINLOOP voor LEDEN van AAC’61 en TRIMLOPERS!!! Dus extra reden om mee te doen met de Run2Day Trimloop op de atletiekbaan van AAC’61 en door het Asser bos.

  Met deze Nieuwjaarsinloop willen we onder het genot van een hapje (rolletje met slagroom o.a.) en een drankje het nieuwe jaar (sportief) beginnen.

  PS Voor de duidelijkheid: De Trimloop is echt lopen; de nieuwjaarsinloop is een samenkomst 😉

  Meer info over de Run2Day Trimlopen via deze link.

  Op zaterdagmorgen 12 januari is om exact 11 uur de start van de vierde trimloop van dit winterseizoen. Een mooie gelegenheid voor iedereen om de extra pondjes van de feestdagen eraf te lopen. De afstand hoeft geen bezwaar te zijn want de deelnemers kunnen onderweg zelf nog beslissen om meer of minder rondjes te lopen. Men kan onderweg het aantal rondes van drie km herzien. De totale  uitkomst kan zodoende variëren van 3, 6, 9, 12 of 15 km.

  De route gaat grotendeels over de goed onderhouden bospaden van het Asserbos. Voor de toeschouwers is het prettig dat de deelnemers ook de atletiekbaan gebruiken tijdens hun loop. Om enig zicht te hebben op de persoonlijke prestatie staat de grote goed leesbare marathonwedstrijdklok opgesteld bij de start waar de deelnemers elke ronde langs lopen.

  Vanaf 10 uur kan ingeschreven worden in de kantine in het clubgebouw van AAC’61 op het adres Achterpad 1. Dit is aan de achterzijde van de Bonte Wever. Daar is ruimte genoeg om andere deelnemers te ontmoeten en kan er nog wat gedronken of gegeten worden. Het inschrijfgeld is slechts € 3,50 (tot 12 jaar gratis). Na afloop zijn in de kleedkamers warme douches beschikbaar.

  Voor deelnemers die dit seizoen minimaal vier van de zes trimlopen meedoen is er een T-shirt, zie de website www.aac61.nl . De volgende trimlopen zijn dit seizoen  9 februari en 9 maart.

  Voor de jongsten zijn er twee afstanden, namelijk 600 m of 1000 m. Zij lopen dan 1 ½  of 2 ½ ronden op de atletiekbaan. Voor hen is de start om 11:05 uur op het 200 m punt van de atletiekbaan. De RaceRunners  die een soort driewielfiets met een borststeun gebruiken,  starten om 11.00 gelijk met de lopers. Zij mogen zelf bepalen welke afstand ze op de baan afleggen.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account