GozeroProcent the PARTY

GozeroProcent the PARTY

GozeroProcent the PARTY

Reacties uitgeschakeld voor GozeroProcent the PARTY

Assen – Vrijdag 23 november 2018 staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Van 20.00-0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht. Tevens zet de organisatie zich in voor de rookvrije generatie.

Het feest is geheel alcohol- en rookvrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder roken en alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties zoals o.a. Kunstbende die zich presenteren, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zoals DJ Brax, DJ RemQ en danseres Zascha Leegte zij er o.a. shows van niemand minder dan DJ Miguell Kaidel en DJ Thyrza, MC Babak, rapper Young Ellens en rapper Poke.

De entree voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende voortgezet onderwijs scholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Vrijdag 23 november 2018 kosten de kaarten aan de deur € 12,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Seizoenafsluiting met Formido Finaleraces

Reacties uitgeschakeld voor Seizoenafsluiting met Formido Finaleraces

Glutenvrije Piet bij Sinterklaasintocht Assen, Hoogeveen en Westerbork

Reacties uitgeschakeld voor Glutenvrije Piet bij Sinterklaasintocht Assen, Hoogeveen en Westerbork

Fietsroutes in Assen; wat zijn uw wensen?

Reacties uitgeschakeld voor Fietsroutes in Assen; wat zijn uw wensen?

Grote brand bij bedrijf in Eelde

Reacties uitgeschakeld voor Grote brand bij bedrijf in Eelde

Nieuwe studentstichting ‘Hippisch Terra’

Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe studentstichting ‘Hippisch Terra’

Terrorist Parijs verblijft niet in een hotel de Jonge in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Terrorist Parijs verblijft niet in een hotel de Jonge in Assen

Oud-bode van de rechtbank Assen verdacht van bezit hennepkwekerij

Reacties uitgeschakeld voor Oud-bode van de rechtbank Assen verdacht van bezit hennepkwekerij

De Bibliotheek draagt bij aan kennis over 21st century skills

Reacties uitgeschakeld voor De Bibliotheek draagt bij aan kennis over 21st century skills

Create AccountLog In Your Account