Start kaartverkoop DTM Assen: TT Circuit Assen, 19 – 21 juli 2019

Start kaartverkoop DTM Assen: TT Circuit Assen, 19 – 21 juli 2019

Start kaartverkoop DTM Assen: TT Circuit Assen, 19 – 21 juli 2019

Reacties uitgeschakeld voor Start kaartverkoop DTM Assen: TT Circuit Assen, 19 – 21 juli 2019

Assen – Fans van de ‘Deutsche Tourenwagen Masters’ kunnen vanaf vandaag op de officiële DTM website terecht voor het bestellen van kaarten met voorverkoopkorting. De 500 Pk sterke 4.0 liter V8 coupéversies van Aston Martin, BMW en Audi bestuurd door topcoureurs komen van 19 tot en met 21 juli 2019 voor het eerst naar het TT Circuit Assen.

Kaarten voor alle DTM evenementen zijn verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Voor het debuut van de DTM op TT Circuit Assen geldt dat de Hoofdtribune categorie 1 en 2 vertegenwoordigt  en de Geert Timmertribune categorie 3. Op deze tribunes kunnen fans ‘geplaceerd’, dus hun ideale zitplaats boeken. De overige tribunes zijn ongeplaceerd te boeken en vallen onder prijscategorie 4.

De voorverkoop tickets zijn gemiddeld 10 euro goedkoper dan kaartjes van dezelfde categorie aan de kassa, dit kan een prijsvoordeel van maximaal 35% betekenen. De maximale kortingen gelden tot 1 januari 2019. Daarna start een tweede voorverkoopronde met een lagere korting die door loopt tot vlak voor het evenement. In die tweede periode zijn ook de staanplaatsen te bestellen.

Nieuw voor 2019 is dat de toegang tot de paddock nu altijd inbegrepen is bij een entreeticket, zolang de paddockvoorraad strekt. In de laagste prijscategorieën hebben kinderen nu gratis toegang, tot en met 14 jaar wanneer ze worden begeleid door een volwassene. Voor tickets in de hogere prijscategorieën kunnen kaarten voor kinderen voor de halve prijs worden bij besteld.

In een DTM weekend valt er bijzonder veel te beleven op en naast de baan. Dit is een autorace waar de eeuwige rivaliteit tussen de grote Duitse merken voelbaar is! Met speciale merkentribunes, handtekeningsessies, posters, fanvlaggen en ‘pit views’. Van de nieuwste en snelste modellen voor op de weg, tot de DTM kampioenschapsmachines van weleer. Zowel op zaterdag als op zondag wordt een DTM-race verreden, op vrijdag wordt er getraind. Ook het ‘Rahmenprogramm’, met de W Series, een opleidingsklasse speciaal voor vrouwelijke talenten, Formule 3, Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Lotus Cup Europe biedt veel afwisseling.

Kaarten voor de allereerste DTM wedstrijd in Assen zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro voor de vrijdag via de officiële website www.DTM.com/tickets. Organisator LDP International biedt ook geheel verzorgde VIP-hospitality arrangementen langs het parcours, al vanaf 89 euro ex BTW. Bel voor meer informatie met 0592-318 0555 of mail naar hospitality@ldp-int.com.

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Beleef de jaren negentig tijdens We Are 90’s in Expo Assen 

Reacties uitgeschakeld voor Beleef de jaren negentig tijdens We Are 90’s in Expo Assen 

Auto belandt in greppel bij Borger

Reacties uitgeschakeld voor Auto belandt in greppel bij Borger

Succesvolle derde editie van Bounz® Scholen Hockeytoernooi

Reacties uitgeschakeld voor Succesvolle derde editie van Bounz® Scholen Hockeytoernooi

Gratis rondleiding door Drents Archief in het teken van Bartje

Reacties uitgeschakeld voor Gratis rondleiding door Drents Archief in het teken van Bartje

Voor gezelligheid ga je naar “De Groeiplek”

Reacties uitgeschakeld voor Voor gezelligheid ga je naar “De Groeiplek”

Blue Media uit Assen brengt bewakingsbeelden naar buiten van daders inbraak

Reacties uitgeschakeld voor Blue Media uit Assen brengt bewakingsbeelden naar buiten van daders inbraak

Lustrumconcert van het Drents Senioren Orkest en Jans Polling

Reacties uitgeschakeld voor Lustrumconcert van het Drents Senioren Orkest en Jans Polling

Create AccountLog In Your Account