Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Reacties uitgeschakeld voor Breng je hormonen in balans met Ralph Moorman

Assen – Meer energie, minder klachten en nog een mooi lijf ook! Dinsdag 6 november is Ralph Moorman, de autoriteit op het gebied van voeding, leefstijl en hormonen, te gast op de Ladiesnight Deluxe Edition in Van der Valk Hotel Assen. In twee lezingen die gegeven worden tussen 19.00 en 22.00 uur geeft Ralph praktische tips om jouw hormonen weer in balans te krijgen.

Door middel van verschillende bestsellers over de hormoonbalans en meerdere trainingen heeft Ralph Moorman alle vele vrouwen geholpen op weg naar een betere hormoonbalans.
Gegarandeerd dat vele vrouwen het probleem herkennen. Je hebt al van alles geprobeerd om af te vallen, een betere huid te krijgen, je energiedips te verminderen, je menstruatie op orde te krijgen én lekkerder in je vel te zitten. De oplossing dient gezocht te worden in een blijvend resultaat en dit is alleen mogelijk door de diepste oorzaken aan te pakken.

Maak kennis met de methode van Ralph Moorman op 6 november. Met een ticket voor de Ladiesnight heb je ook toegang tot het bezoeken van deze lezing. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van hotel Assen of via www.hotelassen.nl

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account