Auto botst tegen boom op Lonerstraat Assen, twee personen overleden

Auto botst tegen boom op Lonerstraat Assen, twee personen overleden

Auto botst tegen boom op Lonerstraat Assen, twee personen overleden

Reacties uitgeschakeld voor Auto botst tegen boom op Lonerstraat Assen, twee personen overleden

Assen –Op de Lonerstraat in Assen  is woensdagavond een auto met hoge snelheid tegen een boom gebotst. Daarbij zijn twee inzittenden om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond waarvan twee ernstig.

Hoe het eenzijdige ongeval ter hoogte van het Amelterbos heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De wagen zou naast een boom ook nog een lantaarnpaal hebben geraakt. De hulpdiensten waren in grote getale aanwezig, onder meer met vier ambulances. Omdat er net een dienstwissel plaats vond bij de politie waren deze snel en met veel agenten op de plek des onheils om hulp te verlenen.

Het Mobiel Medisch Team kwam met de Audi ter plaatse om hulp te verlenen. Een van de slachtoffers werd onder begeleiding van de arts overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Ook het andere slachtoffer werd na stabilisatie met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De Lonerstraat is voorlopig afgezet voor verkeer. Diverse eenheden van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval in de 30 kilometerzone. Zowel de verkeersongevallenanalyse als de Technische recherche zijn aanwezig om sporen vast te leggen.

Foto’s © MoiAssen

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Create AccountLog In Your Account