Vader looft beloning uit om dader van verminking dochter te vinden

Rolde – Sanne Schuurmans uit Rolde dacht vrijdagavond na haar werk nog even gezellig naar de TT-nacht in Assen te gaan. Dat liep anders. Een in het publiek gegooide lege wijnfles raakte haar vol in het gezicht. Sanne hield er een gebroken neus en een flinke snijwond aan over. Terwijl het meisje bloedend op de grond lag, zou ze zijn beroofd van haar geld.

Haar vader Wouter heeft nu een bedrag van 2500 euro uitgeloofd voor degene die de gooier van de fles kan aanwijzen. ‘De eerste die de naam van de flessengooier doorgeeft aan de politie in Assen, ontvangt van mij een beloning van 2500 euro’, schrijft hij op Facebook. ‘Mijn dochter is voor het leven getekend.’

Sanne kon door de EHBO in Assen niet worden geholpen. Het Wilhelmina Ziekenhuis in de Drentse plaats had geen chirurg beschikbaar, waardoor Sanne uiteindelijk pas in het Universitair Medisch Centrum in Groningen kon worden geopereerd. ‘Deel dit bericht, en zorg dat de dader aangesproken kan worden’, schrijft Sannes vader.

De reacties op het Facebook-bericht van vader Schuurmans moeten Sanne een hart onder de riem steken, maar verwoorden ook de waanzin van wat er met Sanne is gebeurd. ‘Lieverdje, hou je taai. Niet mooi. Ik ben witheet, maar dat helpt niet’, schrijft Sannes oma. ‘Ik hoop dat ze die dronken lor pakken.’

‘Sterkte Sanne, zieke geest hebben sommige mensen’, schrijft iemand anders. Of: ‘Wat verschrikkelijk. Mensen moeten toch iets gezien hebben.’ ‘Laat de dader zich melden bij de politie. Een ondoordachte daad kan, maar verantwoording nemen is goed voor je geweten.
Getuige? Beelden? 0900-8844 Zaaknummer 2013046080

Reacties

Redactie MoiAssen

Related Posts

Brand in woon/zorgcomplex ’t Beurtschip in Smilde; bewoners midden in de nacht ontruimd

Reacties uitgeschakeld voor Brand in woon/zorgcomplex ’t Beurtschip in Smilde; bewoners midden in de nacht ontruimd

Dag Twee van Avond4daagse Assen

Reacties uitgeschakeld voor Dag Twee van Avond4daagse Assen

KNMI: Code rood in Drenthe

Reacties uitgeschakeld voor KNMI: Code rood in Drenthe

UrbanRun 2018

Reacties uitgeschakeld voor UrbanRun 2018

Duizend motorrijders vanuit de Molukse wijk vertrokken voor de Peringatan Ride Out

Reacties uitgeschakeld voor Duizend motorrijders vanuit de Molukse wijk vertrokken voor de Peringatan Ride Out

ZOMERSE WORKSHOPS DOOR ASSER ONDERNEMERS

Reacties uitgeschakeld voor ZOMERSE WORKSHOPS DOOR ASSER ONDERNEMERS

leave a comment

Create AccountLog In Your Account