Beleef de Motul TT Assen LIVE vanuit het ‘TT HOLLAND HOUSE’!

Beleef de Motul TT Assen LIVE vanuit het ‘TT HOLLAND HOUSE’!

Beleef de Motul TT Assen LIVE vanuit het ‘TT HOLLAND HOUSE’!

Reacties uitgeschakeld voor Beleef de Motul TT Assen LIVE vanuit het ‘TT HOLLAND HOUSE’!

Regio – In de paddock van het TT Circuit Assen, het hart van de Grand Prix van Nederland, staat van 29 juni tot en met 1 juli het ´TT HOLLAND HOUSE´ als thuisbasis van de Nederlandse motorsport opgesteld. Vertegenwoordigers

van de nationale sportmedia, sponsors, fans, teamleden, maar ook oud TT-winnaars verzamelen zich hier om vanuit de paddock getuige te zijn van de verrichtingen van de snelste motorracers ter wereld, waaronder de Nederlander Bo Bendsneyder die iedere dag in het TT Holland House verslag komt doen van zijn ervaringen op de baan. 

Ook jij kan daar met vrienden, relaties of collega’s bij zijn. 

… al vanaf 155,-

excl. BTW p.p.!

Als gast van het TT HOLLAND HOUSE parkeer je op de VIP-parking nabij de paddock en word je ontvangen met een ontbijtbuffet. Je geniet een uitgebreide

lunch en tussendoor wordt er een variatie aan hapjes en drankjes uit het Hollandse assortiment geserveerd. Tijdens je verblijf staan de ‘Hollandse meisjes’ klaar om je een rondleiding te geven over de MotoGP-paddock.

Met LIVE racecommentaar, een overdekte tribune en racebeelden op diverse grote schermen maakt je als gast van het TT HOLLAND HOUSE letterlijk deel uit van het hart van de Grote Prijs van Nederland.

Alle arrangementen zijn te vinden op www.tthollandhouse.com. Bestellen kan online of door te bellen met: 0592-318 055

 

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account