11, 12 en 13 februari 2019: HorecaEvenTT Assen

11, 12 en 13 februari 2019: HorecaEvenTT Assen

11, 12 en 13 februari 2019: HorecaEvenTT Assen

Reacties uitgeschakeld voor 11, 12 en 13 februari 2019: HorecaEvenTT Assen

Assen – Op 11, 12 en 13 februari 2019 wordt in de TT Hall voor de twaalfde keer HorecaEvenTT georganiseerd. HorecaEvenTT is dé noordelijke vakbeurs voor horeca, grootkeuken en recreatie. Hier komen vraag en aanbod samen en kunt u bovendien een flinke dosis inspiratie opdoen.

Wat staat er op het programma?

Net als andere ondernemingen, regelen horecabedrijven tegenwoordig uiteenlopende zaken online: restaurantwebsites kunnen voorzien worden van reserveringssystemen als TheNextTable, horeca en event drukwerk kan ingekocht worden via online drukkerijen als Saxoprint en ook etenswaren zijn in een paar muisklikken besteld. Deze digitale ontwikkelingen zijn natuurlijk praktisch en besparen veel tijd, maar vaak komen juist uit persoonlijk contact de beste ideeën en connecties voort. HorecaEventt biedt verschillende partijen binnen de horecasector de gelegenheid kennis te maken met elkaar.

Op HorecaEvenTT 2019 wordt een groot aantal exposanten verwacht. Het gaat hierbij om bedrijven die producten en diensten voor de horeca, voor recreatie en voor grootverbruik aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan ondernemingen die zich richten op etenswaren (zowel vers als voorverpakt), wijnen en andere alcoholische dranken, koffie- en theespecialiteiten, apparatuur voor grootkeukens, interieurinrichting en styling, automatisering en personeelsdiensten. De beurs biedt echter meer dan alleen de mogelijkheid tot het bezoeken van stands. Zo kunnen er leerzame workshops gevolgd worden en kunnen bezoekers inspiratie opdoen tijdens bijzondere kookdemonstraties. Ook vinden er verschillende kookwedstrijden plaats, waaronder de Grand Prix EvenTTCulinair.

Deelnemen aan HorecaEvenTT 2019

Bent u zelf ondernemer? Dan kan het zakelijk gezien een zeer aantrekkelijke optie zijn om deel te nemen aan HorecaEvenTT. Een belangrijk voordeel van deelname is natuurlijk dat u uw product of dienst aan de beursbezoekers kunt tonen: een omvangrijke groep geïnteresseerden, waarvan een groot deel ook nog eens een hoge beslissingsbevoegdheid heeft als het om aankopen en investeringen gaat. HorecaEvenTT functioneert echter ook als ontmoetingsplatform in bredere zin; u hebt de mogelijkheid om in contact te komen met andere – zowel regionale als landelijke – exposanten en kunt op die manier uw netwerk onderhouden en uitbreiden. Verder voert HorecaEvenTT voorafgaand aan de beurs een uitgebreide promotiecampagne, die ook uw product of dienst onder de aandacht kan brengen. Een bijkomend voordeel is dat u als deelnemer 250 gratis toegangskaarten ontvangt, die u kunt uitdelen aan uw relaties.

Praktische informatie

Om HorecaEvenTT 2019 te kunnen bezoeken, dient u zich te registreren via het bezoekersregistratiesysteem op de website van het evenement. Wanneer u van uw horecarelatie een uitnodigingsmail of -kaart ontvangen hebt, gebruikt u de bijbehorende code om u in te schrijven. Heeft u geen code ontvangen, dan kunt u zich registreren met uw KvK-nummer. Wilt u zelf graag aan HorecaEvenTT deelnemen? Dan kunt u zich aanmelden via het online inschrijfformulier voor exposanten, dat u ook op de website vindt. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom HorecaEvenTT 2019, kunt u het evenement volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

Openingstijden
Maandag 11 februari: 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag 12 februari: 11.00 – 18.00 uur
Woensdag 13 februari 2019: 11.00 – 17.00 uur

Kijk voor meer evenementennieuws op onze evenementenpagina.

Reacties

Beheer

Create AccountLog In Your Account