GozeroProcent the PARTY summer edition

GozeroProcent the PARTY summer edition

GozeroProcent the PARTY summer edition

Reacties uitgeschakeld voor GozeroProcent the PARTY summer edition

Assen – Vrijdag 15 juni 2018 staat het grootste alcohol vrije tienerfeest (0% alcohol = 100% PARTY!) van Noord Nederland weer op het programma in Assen. Net even voor de zomer vakantie is van 20.00-0.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur) de Bonte Wever in Assen ‘the place to be’ voor tieners van 12 t/m 17 jaar. De organisatie is in handen van stichting GozeroProcent met ondersteuning van Vaart Welzijn i.s.m. het GozeroProcent team, een groep van 25 enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen.

In de rij voor alcohol vrij! is een erg belangrijk aspect van het GozeroProcent feest. Ook zonder alcohol kun je als tiener een gezellige avond hebben en dat bewijst het feest 0% alcohol = 100% PARTY! van GozeroProcent.. Hier wordt geen alcohol geschonken en zijn jongeren die van te voren indrinken niet welkom. Dit wordt regelmatig door het steekproefsgewijs afleggen van alcohol testen gehandhaafd. Wanneer jongeren onder invloed zijn worden ouders hier over ingelicht.

Het feest is geheel alcohol vrij, maar daar zet de organisatie hele strakke en mooie dingen tegenover om te laten zien dat je prima kan feesten zonder alcohol. Naast een festival markt met verschillende leuke, interessante en stoere organisaties zoals o.a. Kunstbende die zich presenteren, is er uiteraard ook een prachtig programma deze avond. Naast muziek en dans optredens van verschillende regionale talenten zoals DJ Brent, DJ RemQ en rapper Youngvos zij er o.a. shows van niemand minder dan DJ Aryan Parsa, talent van topper gezocht Esmee Smit en rapper SEVN ALIAS. Tussendoor draaien verschillende DJ’s zoals Danny da Costa de vetste beats samen met MC Wes-L.

De entree voor het GozeroProcent feest is € 9,00 in de voorverkoop. De voorverkoop vindt plaats bij de receptie van de Bonte Wever of bij verschillende voortgezet onderwijs scholen in Assen. Ook online zijn kaarten verkrijgbaar via debontewever.nl. Vrijdag 15 juni 2018 kosten de kaarten aan de deur € 12,50. Het feest biedt 2000 bezoekers de mogelijkheid er heen te gaan, koop dus op tijd je kaartje, want vol = vol!

Meer informatie over het feest 0% alcohol = 100% PARTY! Van GozeroProcent, de voorverkoop momenten, de huisregels, de organisatie enz. zijn te vinden op de website: www.gozeroprocent.nl

 

Reacties

Redactie

Related Posts

OM geëist werkstraf voor in prak rijden oma’s auto

Reacties uitgeschakeld voor OM geëist werkstraf voor in prak rijden oma’s auto

Studenten lezen twintig weken voor in gezinnen

Reacties uitgeschakeld voor Studenten lezen twintig weken voor in gezinnen

Repsol Honda MotoGP Team met Dani Pedrosa naar GAMMA Racing Day 2016 TT Circuit ASSEN

Reacties uitgeschakeld voor Repsol Honda MotoGP Team met Dani Pedrosa naar GAMMA Racing Day 2016 TT Circuit ASSEN

American Sunday op TT Circuit Assen

Reacties uitgeschakeld voor American Sunday op TT Circuit Assen

Reflectiegesprekken op Penta:‘Leerling weer aan het roer’

Reacties uitgeschakeld voor Reflectiegesprekken op Penta:‘Leerling weer aan het roer’

Drie talenten toegevoegd aan cast Addergebroed

Reacties uitgeschakeld voor Drie talenten toegevoegd aan cast Addergebroed

Aanhouding na bedreiging buschauffeur

Reacties uitgeschakeld voor Aanhouding na bedreiging buschauffeur

Weer tijgermug gevonden bij bandenbedrijf Dikabo B.V in Assen

Reacties uitgeschakeld voor Weer tijgermug gevonden bij bandenbedrijf Dikabo B.V in Assen

Create AccountLog In Your Account