Sunday Evening Blues Jam met Blues Avenue Revisted.

Sunday Evening Blues Jam met Blues Avenue Revisted.

Sunday Evening Blues Jam met Blues Avenue Revisted.

Reacties uitgeschakeld voor Sunday Evening Blues Jam met Blues Avenue Revisted.

Assen – Op zondagavond 27 mei vindt er weer een Sunday Evening Blues Jam plaats in cafe de Dependance aan de Rolderstaat in Assen. Uitbater Jan Vegelien van Cafe de Dependance organiseert eens in de maand in samenwerking met de Greyhound Blues Band een serie bluessessions waarbij een gerenommeerde bluesmuzikant centraal staat.

Tijdens deze sessie staan zelfs twee muzikanten centraal, drummer Harry Venema en zanger gitarist Jacco Siegers, beiden maken onderdeel uit van Blues Avenue Revisted. Deze band kent sinds 2016 zijn huidige samenstelling maar timmert al sinds 2001 aan de weg met hun stevige in bluesrock gedrenkte muziek. Het repertoire van onder andere Robert Johnson, Elmore James, Howlin’ Wolf, Muddy Waters, Jimmy Hendrix, Popa Chubby, Gary Moore, Jeff Healey en zelfs Daniël Lohues weet de band volkomen naar eigen hand te zetten door het rauw en krachtig en na eigen zeggen ‘onder uit de kast’ neer te zetten.

De spreuk ‘The Blues had a baby and they called it Rock ‘n’ Roll’ lijkt hen daarmee dan ook op het lijf geschreven. Tijdens deze laatste sessie voor de zomerstop zullen de leden van de Blues Avenue het podium delen met de Greyhound Blues Band, een combinatie die garant staat voor een avond stevige blues. In oktober van dit jaar gaan deze maandelijkse sessies weer van start. Aanvang 19.00 uur.

Reacties

Redactie MoiAssen

Create AccountLog In Your Account